מעדכנת +שאלה

מעדכנת +שאלה

אז תודה לכן בנות יקרות על כל התמיכה והעידוד והסיפורים הבאמת מעודדים שהחזיקו אותי כל השבוע הקשה הזה, סיפורים על אולטראסאונדים גרועים שנגמרו בסוף טוב :)

אז היום קרה הנס שלי, עברתי אולטראסאונד ונצפה עובר ונצפה דופק. ואני בשבוע 7. ברוך השם ותודה לאל מיליון פעם!

כידוע לכן אני טסה בקרוב לארה"ב (כשאהיה בע"ה בשבוע 11+4) אז כבר עכשיו מיהרתי לקבוע לשקיפות עורפית בשבוע 11.. האם זה עלול להיות מוקדם מדיי? מה יקרה אם חס וחלילה אראה שההריון לא תקין 3 ימים לפני הטיסה? מקווה שיהיה בסדר..

שכולנו נזכה לסיים את ההריון בידיים מלאות! שוב תודה לכן!

ספרקית

New member
איזה כיף לשמוע!!!

חיכיתי לעדכון שלך

אני שמחה שקיבלת את הנס שלך. עכשיו תוכלי להצטרף למעגל התומכות במקרים בהם בדיקות מוקדמות מדי פוגשות רופאים פסימיים מדי

עד כמה שזכור לי שבוע 11 הוא שבוע מצוין לביצוע בדיקת שקיפות, לא? (אני לא בטוחה בזה, אז אל תסמכי על הזיכרון שלי).
לגבי מה עושים במידה ו... עיזבי כרגע. שחררי. בכל מקרה, אני לא חושבת שזה משהו שאת יכולה (או צריכה) להחליט לגביו כרגע.

מזל טוב לבדיקת הנס. מאחלת לך שכל הבדיקות הבאות יהיו טובות ומשמחות באותה מידה

נהדר, איזה יופי!

שבוע 11 זה מעולה לשקיפות, עושים בין 11-13, אל תשכחי שאת צריכה לעשות בדיקת דם בצמוד לשקיפות

וכמו שכתבה ספרקית - שחררי, אל תחשבי על מה יהיה אם... תעסיקי את עצמך בתכנון הטיול ומקווה לעדכון טוב מהדרך לנתב"ג

Halfwaythere

New member
איזה יופי!

התאריך לשקיפות הוא בסדר גמור, ותחשבי חיובי...
אם ירגיע אותך תוכלי ללכת לאולטרסאונד במוקד קצת קודם, רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר ומכאן ימשיכו רק בשורות טובות.

תודה רבה כולן !!

מקווה שיהיה בסדר! בעוד שבוע יש לי תור לרופא המדובר (זה שאמר שאין הרבה סיכוי..) כדי לקבל הפנייה לשקיפות ולשאול אותו עוד כמה שאלות על ויטמינים וכו'.. מעניין אם הוא יעשה לי שוב אולטראסאונד, אני לא מתכוונת לבקש, הספיק לי אתמול, אבל נראה מה יגיד.. קצת מפחדת שמשהו ישתנה בשבוע הזה.. באסה שלא אהיה רגועה אף פעם במאה אחוזים:)

קיוויתי שתעדכני

שמחה שיש חדשות טובות בנוסף לחששות.
אני חושדת שבעוד שבוע לא תעמדי בפיתוי ותבקשי שוב א.ס. אם תהיה הזדמנות.
ובכלל, תראי איך את מרגישה בפגישה עם הרופא - אם את לא סומכת עליו אז כדאי להחליף רופא אחרי שאת חוזרת מהחופשה. אין טעם לקבל יעוץ רפואי ממישהו שלא מאמינים בו.
&nbsp
בילוי נעים בחו"ל, אני בטוחה שיהיה אמריקה!

יכול להיות..

אבל נראה לי שלא, פשוט רוצה להמשיך להיות מאושרת אפילו אם זה אומר "לחיות בלהלהלנד" לעוד קצת.. מפחדת שזה יגמר.
&nbsp
אני סומכת עליו, זה לא שהוא אמר לי 100% אין הריון.. הוא אמר שלדעתו הסיכויים לא טובים, הוא פשוט לא הבין למה הוא גרם לי במשפט הזה.
&nbsp
זה רופא שהחלפתי אחרי ההפלה הקודמת שבה היה לי רופא אנטיפת שברגע שאמר לי ש"ההריון לא תקין" המשפט הבא שלו היה "אז מה את רוצה לעשות?" כאילו אני יודעת מה עושים במצב הזה, בימים שלא ידעתי מה זה "ציטוטק" ולא ידעתי כלום.. לא הסביר לי שום דבר.
&nbsp
תודה רבה!

למעלה