מעדכנת שוב על אבא

מיר6

New member
מעדכנת שוב על אבא

כל כך עצוב לי כזכור לכם אבי כבר יותר משנה מאובחן עם סרטן ריאות בחודש האחרון חלה התדרדרות רצינית במצבו התוצאות של הסי טי האחרון הראו אומנם שאין התקדמות בגידול אבל יש משהו בכבד ובכיס המרה והיות והוא כל הזמן סובל ללא הפסקה מכאבי בטן חזקים הוחלט בינתיים להפסיק טיפולים כימוטרפים עד שיעשה אולטראסאונד בכבד ובכיס המרה הוא לא אוכל כלום כמעט כל היום : כך נראה התפריט שלו: בוקר: ביצה רככה עם חצי פרוסת לחם צהרייים- מרק וקצת גלידה ערב - כלום או לפעמים חצי פרוסה לעשן הוא לא מפסיק היום אמא שלי קנתה לו טיפות מיוחדות לעוררות התיאבון ואני מקווה שזה יעזור ביום חמישי הוא יקסל עירוי מיוחד היות והסודיום נמוך אצלו אני ממש מפחדת וחוץ מזה אין לו כוח לדבר בכלל והוא דיי מתעצבן כשאני מתקשרת כל השמן עכשיו אני בעצמי מצוננת אז אני לא הולכת כדי לא להדביקו בלשון המעטה אין לו כוח וסבלנות לאף אחד אוף עצוב לי כל כך! מחפשת תקווה ואופטימיות

אולי...

אני לא מבין הרבה בזה. אבל הדבר הכי שאני יכול לעשות זה: תביאי שם שלו ושם אימא שלו... אני שולח את זה לתפילה, גם עלי מתפללים... אם לא יועיל לא יזיק. מה אומרת? רפואה שלימה שלימה לאבא ולכולם/ן

מיר6

New member
והנה השמות

אלכס סילבן בן ארנה ותודה רבה לך על הרעיון המרגש אני אשמח אם תעשה זאת באמת ואני ממש מקווה שגם אתה תבריא במהרה תהיה חזק !

מיליתו

New member
מצב קשה

מאוד קשה לעזור למישהו שלא ממש רוצה לעזור לעצמו... תנו לו הרבה חום ואור ואהבה - גם אם הוא לא מראה את זה חיצונית, זה משפיע עליו, מאיר אותו, וגורם לו להרגיש יותר טוב.

למעלה