מעדכנת

elylan

New member
מעדכנת../images/Emo11.gif

בוקר טוב לכולם
! החלטתי קצת לעדכן אותכם ( מקווה שזה מעניין אותכם... סורי אם לא). אז ככה אחותי חזרה הביתה ביום רביעי אחרי טיפול כמותרפי ראשון. כל כך כיף היה לראות אותה בבית!!! ואז ביום חמישי היא לא הרגישה טוב
תופעת לוואי החלו להופיע
יש לה כאבים בגרון, פצעים בפה, היא לא יכולה לדבר ולבלוע
והיא (עם אבא) חזרה לבית חולים
אז ככה שעד רביעי הבא היא שם. אה.. היא הסתפרה קצוץ, בכתה כשסיפרו אותה
. זהו לבינתיים... מקווה שכימו תעזור... שהיא לא סובלת סתם. אגב מישהו מכיר ביו-פיטו-קוקטיל?(
משקה ששותים בזמן כמותרפיה כדי למנוע תופעות לוואי).

מיליתו

New member
הי

צר לי שאחותך לא מרגישה טוב. ובטח שמעניין אותנו לקרוא עידכונים. אני לא מכירה את הקוקטייל שהזכרת, אבל יש לי המלצה מצויינת לפצעים בפה ובגרון. מיץ / ריבת חרובים. ניתן למצוא בחנויות טבע או בכפרים ערביים. מורחים את זה על הפצעים, ומגרגרים. בטיפולים הבאים כדאי להקפיד מאוד גם על שטיפות פה סטנדרטיות, ויש גם תרופות נגד פטריות שניתן לבקש מהרופא. בכל אופן, ניתן להקל על תופעות לוואי באמצעות דיקור סיני (אצל מומחה בלבד), דמיון מודרך וכו'. יתכן גם והפצעים בפה נגרמים ממערכת חיסונית ירודה, וניתן לזרז את ההתאוששות שלה על ידי זריקות נאופוגן (אם היא לא מקבלת אותן כבר). דרך אגב, מה בדיוק יש לה? בת כמה היא?

elylan

New member
אחותי../images/Emo39.gif שרק התחיל לפרוח

בת 20 . יש לה גידול סרטני ברגל
סרטן העצמות
. בביופסיה גילו שהגידול הוא מסוג osteosarcoma. עכשיו היא עוברת טיפולי כימותרפי. בקשר לפצעים בפה אז מזרימים לה איזה שהוא חומר דרך עירוי.. נראה לי שזה עוזר לה.. הרופאים אמרו שעד מחר בערב זה יעבור. כולי תקווה רק לטוב!!! יהיה טוב, חייב להיות!!!!!!!!!!!!!!

לפצעים בפה

אני ממליצה על כדורי אבץ. הפצעים נגרמים בגלל פגיעה בתהליך התחדשות התאים בגוף ובגלל שאלו תאים שתהליך ההתחדשות שלהם הוא מהיר אז מופיעים פצעים במקום רקמה חדשה ובריאה. כדורי אבץ עוזרים להתחדשות תקינה של התאים האלה ועל ידי כך מונעים את הפצעים, מנסיון זה עובד, הייתי לוקחת כדור כל יום ולא היו לי פצעים בפה בתקופה הכימו. ניתן להשיג את זה בכל חנויות הטבע, זה כדורי ZINC PICOLINAT. בסופו של דבר כל אחד מוצא את מה שהכי מתאים לו כדי להתמודד עם כל תופעות הלוואי שכימותרפיה גורמת. מאחלת לאחותך להרגיש טוב במהרה.

למעלה