מעדן מיוגורט מייקר

מעדן מיוגורט מייקר

שלום לכל ההורים פעם ראשונה שהתנסתי ביוגורט מייקר ערבבתי 3 סוגים של חלב : אורז, קוקוס, שקדיה עכשיו ציפצף המכשיר כביכול שהמעדן סיים להתבשל וזה נראה לא כלכך טוב למעלה לבן ורוב הכוס שקופה, גם הריח לא משהו מה אתם חושבים, זה מזכיר יוגורט מקולקל אני ישמח לקורא על הנסיון שלכם!! יום נעים
 
כנראה שעשית משהו לא בסדר. אנחנו עושים

יוגורט על בסיס שקדיה בלבד והוא יוצא די סמיך ולבן. אם את רוצה אתן לך את המתכון שלנו (אצלנו בעלי הוא ה"ספץ" של היוגורטים! ).מאור לא כל כך אוהב את המרקם של יוגורט (גם כשלא היה בדיאטה ללא מוצרי חלב הוא לא אהב) לכן אנחנו משתמשים בייוגורט להכנת גבינה או להכנת גביניות /חביתיות .
 
מתכון ליוגורט

1. מכינים חלב שקדים: מקציפים 1200 מ"ל מים יחד עם 200 גרם שקדיה בבלנדר כמה דקות . 2. מעבירים חלב שקדים לתוך סיר ותוך כדי בחישה, מחממים על אש עד רגע לפני רתיחה. לאחר מכן נותנים לחלב להצטנן עד כ 40 מעלות (עד שאפשר יהיה להכניס אצבע ). 3. להוסיף לתוך הסיר את היוגורט סטרטר כחצי כפית ולערבב. לאחר מכן יש למזוג את החלב לכלים של יוגורט מייקר. אפשר להחזיק כ 12 שעות ואפשר 24 שעות. לדעתי הכי טוב יוצא כאשר מחזיקים כ 24 שעות. 4. כאשר היוגורט מוכן, מעבירים למקרר. לאחר כמה שעות של קירור אפשר להתחיל להשתמש ביוגורט. אם יש למישהו מתכונים אחרים -נשמח לקבל בהצלחה ובתאבון.
 
אני כבר לא מחממת על האש

היתה סיבה כלשהי שקראתי , עכשיו לא זוכרת פשוט בבלנדר מערבבת מים ושקדיה חצי כפית או כפית של יוגורט סטרטר אני מחזיקה במכשיר 8-9 שעות זה מספיק זמן תלוי ביצרן של המכשיר יש לי 2 חברות זה לא אותו דבר!!!!!! במקרר זה חייב להיות מינימום 5 שעות לפי אכילה חובה !!!!!!!!!!!!!!!תלוי ביוגורט סטרטר בני אוכל יוגורט עם ריבה או קורנפלקס או גרנולה או פירות יבשים ואגוזים
 
למעלה