פילוסוף רוחני33
Well-known member
רכיבים:
חציל אחד גדול.
קופסת שימורי תירס.
שקית פטריות שמפיניון.
בצל.
שום.
שמן זית.
פפריקה מתוקה.
מלח.
פלפל.
אופן ההכנה:
לחתוך את החציל לחתיכות גדולות.
לפתוח את קופסת שימורי התירס.
לפתוח את שקית הפטריות.
לחתוך את הבצל ואת השום לחתיכות קטנות.
למלא מחבת בהרבה שמן זית.
להדליק אש בחום חזק.
לשפוך למחבת את חתיכות החציל, את גרגרי התירס, את הפטריות ואת חתיכות הבצל והשום.
להוסיף מעט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
לטגן בחום חזק עד שכל השמן מבעבע היטב.
חציל אחד גדול.
קופסת שימורי תירס.
שקית פטריות שמפיניון.
בצל.
שום.
שמן זית.
פפריקה מתוקה.
מלח.
פלפל.
אופן ההכנה:
לחתוך את החציל לחתיכות גדולות.
לפתוח את קופסת שימורי התירס.
לפתוח את שקית הפטריות.
לחתוך את הבצל ואת השום לחתיכות קטנות.
למלא מחבת בהרבה שמן זית.
להדליק אש בחום חזק.
לשפוך למחבת את חתיכות החציל, את גרגרי התירס, את הפטריות ואת חתיכות הבצל והשום.
להוסיף מעט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
לטגן בחום חזק עד שכל השמן מבעבע היטב.