מעדן תפודים ופטריות

מעדן תפודים ופטריות

מעדן תפודים ופטריות שילוב משגע של תפודים ופטריות טריות, הריח נהדר, הרוטב חום מגרה והנה עוד תוספת קלה להכנה: מצרכים: תפודים בכמות הרצויה + פטריות טריות שלמות בהתאם 1 פלפל אדום מתוק גדול חתוך גס 1 בצל גדול פרוס רצועות 1/2 כפית כורכום מלח ופלפל שחור 3 קוביות תיבוליות ניחוח צלי של קנור מים כדי כיסוי שמן מעט פטרוסיליה קצוצה לזרייה (לא חובה) הכנה: רוחצים היטב את הפטריות, קולפים תפודים ורוחצים. מחממים שמן בסיר ומתחילים לרכך את הבצל. מוסיפים תיבוליות ומאדים יחד תוך ערבוב, עד שהן מתמזגות עם הבצל. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים קלות בתוך הרוטב. מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים כמה רגעים. מפזרים חתיכות פלפל אדום ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מבשלים באש בינונית עד שכל התבשיל נימוח, בערך כשעה. דקה לסיום זורים פטרוסיליה מעל. פתגם: השלמות האמיתית של האדם אינה טמונה במה שיש לו, אלא במה שהינו...
 
למעלה