מעדנים של אלפרו: כמה זמן אפשר להשאיר

hungrywombat

New member
מעדנים של אלפרו: כמה זמן אפשר להשאיר

בחוץ? (ברור שלא צריך מקרר אבל הם לא מתקלקלים?)
 
בחום הזה

נראה לי לא מומלץ לאכול אוכל שעמד בחוץ יותר משעה... אבל זו רק דעתי האישית
 

YardenBu

New member
לי זה החזיק כמה ימים טובים

אני לוקחת את המעדנים האלו לטיולים ארוכים, אני מחזיקה אותם בתוך הפק"ל קפה שנמצא בתיק שנמצא בתא מטען של אוטובוס רוב הזמן. תמיד יוצא בסדר. למרות זאת יש לי 2 הסתייגויות, הראשונה היא שראיתי בזמן האחרון מעדנים של אלפרו שצריכים קירור, אז אני לא יודעת על איזה סוג את מדברת. ההסתייגות השניה היא שיש לי קיבה מנירוסטה, אז יש מצב שאכלתי משהו מקולקל ולא שמתי לב.
 

hungrywombat

New member
בטעם וניל\קרמל\שוקולד אם את מכירה?

בחנות יש מיזוג אז ברור שגם בלי מקרר לא יקרה להם כלום
ו
על הקיבה מנירוסטה,אני ההפך אז העדפתי לזרוק (למרות שממש חבל לי על הכסף)
 

YardenBu

New member
אצלנו מה שנשאר בחוץ זה "מעדן סויה ---- בתוספת

סידן". לא זוכרת איך קוראים בדיוק למה שנשאר במקרר. לא נורא, אם יש לך קיבה רגישה עדיף לזרוק 5 שקל (בערך) מאשר לסבול מקלקול קיבה:)
 
למעלה