מעודדים קצת.

שחר חדש

New member
מעודדים קצת. ../images/Emo13.gif

קיבלנו תוצאות של בדיקות זרע (החמישית במספר). כדי שתבינו את גודל השמחה - קצת היסטוריה: אז ככה, עד היום היתה רק בעיית מורפולוגיה (התחיל מ - 2% ועלה ועלה עד 8%). ולפתע, בבדיקה מסוימת (זוכרים? לפני שבועיים בכיתי לכם נואשות) כל הפרמטרים ירדו. ריכוז הזרעונים היה 2 מיליון, כמעט אין תנועה. סרבנו להתייאש וביקשנו בדיקה חוזרת. והרי זה פלא. הנתונים כולם השתפרו פלאים. אפילו המורפולוגיה בשמיים (10%... לא חלמנו על זה). עכשיו רק צריך לקוות שהביציות שלי יסכימו לארח זרעון אחד (או שניים) והכל יהיה בסדר.

שחר חדש

New member
שאלה לאולה

הי אולה, ראיתי שכתבת ב"פריון הגבר והאשה", כתשובה למשהי, שאישך היקר לוקח (לקח?) ויטמינים לשיפור הזרע (מורפולוגיה?).
אבל לא כתבת האם הניסיון שלכם מראה שזה עוזר
. זה עוזר, לדעתך? איזה ויטמינים? אשמח לשמוע. אנחנו מנסים לתקוף מכל הכיוונים (בנתיים עושים דיקור ורפלקסולוגיה ומשתדלים עם התזונה). תודה, שחר

אולה *

New member
הי שחר!

אצלינו יש בעית זרע: מורפולוגיה בין 3 ל-7 אחוזים וגם אגלוטינציות (זרעונים שנדבקים בזוגות). עפ"י מחקרים שמצאתי באינטרנט (לפי sperm agglutination) ויטמין C משפר את המצב של הדבקת הזרע. אז קניתי ליקירי את ויטמין C, למה לא
? אם תרצי קישורים בנושא - אלשח מעבודה ביום א´. אחרי זה הלכנו ליעוץ אצל ד"ר מדג´ר - הוא נחשב למומחה מספר אחד בפריון הגבר (עפ"י אחד הרופאים באיכילוב - אורולוג הכי טוב בין הגינקולוגים, או להיפך). הוא רשם לפיטר ויטמין E בכמויות - 3 פעמים ביום במשך שלושה חודשים. עברו חודש וחצי, אז בינתיים אני לא יכולה לדווח על שיפורים. אז בינתיים אנחנו "על גלולות"
נראה, ואני מבטיחה לספר. אולה.

שחר יקירה.בעלי לוקח ויטמין E

פעמים ביום, והוכח שזה עוזר, הכמות והאיכות עולה מחודש לחודש. אפשר לקנות בלי מרשם. כמובן עדיף לשאול רופא. בהצלחה ושבת שלום

שחר חדש

New member
תודה בטח שאני רוצה קישורים ../images/Emo60.gif

אני מאמינה דגולה בכל "התזונתיות" הזו, בעיקר שזו השקעה קטנה למדי יחסית, שבאמת לא יכולה להזיק (אם לא להועיל). הלוואי שתספרי שזה הועיל!!! הכי טוב שתכנסי להריון - אז אני יהיה בטוחה יותר!
תודה.

שחר חדש

New member
שרה, אני רצה לבית המרקחת... ../images/Emo66.gif

חבל שהרופאים לא ערים לנושא הזה יותר.
על המידע החשוב.

שחר זה נהדר ............

זה ממש השתפר בצורה מדהימה גם לבעליבעית זרע בהתחלה גילו 2% תקינים ו98% לא טובים ואת האמת להגיד זה לא השתפר[אפילו אחרי ניתוח וריקוצלה שעבר ] אז אני רואה שיש ניסים בכל זאת ואם שיפור כזה זה מתקדם יפה .. דבר שני הייתי מיעצת לך לגשת לשיטת ברטוב עושים זאת בבר אילן וזאת שיטה מיוחדת לבעלי זרע פגום ולא איכותי אני הולכת על זה בקרוב אם תירצי לשמוע עוד פרטים את מוזמנת ...

שחר חדש

New member
יונית החיננית ../images/Emo39.gif

יש ניסים, ואני בטוחה שיקרה לך גם אחד כזה (אם לא שיפור זרע, אז הריון - הרי זה הנס המיוחל) שמעתי על הגישה הזו, מספר פעמים. אנחנו כרגע תוקפים בכמה המערכות האלטרנטיביות- דיקור סיני, רפלקסולוגיה, תזונה וננסה גם לקחת תוספות ויטמינים כמו שאני שומעת כאן מאולה ושרה (אוי, תודה שיש פורום כזה). במקביל, אני כנראה אתחיל באיזה שהוא טיפול תרופתי (עד עכשיו לא נגעו בי כל כך). ואם כל זה לא יצליח (למה שלא יצליח?) אולי נלך הלאה, לשיטות כמו זו. כן, אני אשמח לקבל עוד פרטים, אפילו בשלב הזה. אני "אוספת" מידע. מרגיע אותי לדעת שיש אלטרנטיבות שונות: איך זה מתבצע? האם אתם מטופלים (או תהיו מטופלים) רק שם, או שהם עושים את "ההשבחה" ומישהו אחר עושה את מעקב הביוץ, ההזרעות וכו´, עלויות??? כל מה שאת יודעת.

טלי2

New member
שחר, איזה יופי ! ../images/Emo42.gif

נשמע שהזרעים החלו להתעורר לקראת השנה החדשה ונקווה שהביציות יענו גם הן למאמץ, אז כנראה שכל תוצאה היא פתח לשינוי... שיהיה

שחר חדש

New member
תודה רבה לכולכן. ושתהיה לכולנו שנת

זרע איכותי, וביציות מופרות.

למעלה