מעולם לא גמרתי

מעולם לא גמרתי

היי,

אני בת 30, מגיל 16 אני מקיימת יחסי מין, ואף פעם לא גמרתי.

גם כשחודרים אליי חזק, דוחפים אצבעות, יורדים לי, אני מאוננת. אני לא מצליחה לגמור
אין לי אפילו מושג מה ההרגשה של לגמור.

אני לא מוטרדת ממשהו, או חושבת על משהו שבגלל זה אני לא מצליחה לגמור, פשוט זה לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? זה מתסכל.

seymore butts

New member
כמה שאלות

היי בוניטה,
השאלה היא מה קורה בדרך אל האורגזמה הלא מושגת. האם את מרגישה איזו עליה ברמת הגירוי? יש איזה אלמנט של הנאה שהולך ועולה לקראת שיא ואז נעצר?
אולי את יכולה לספר אם יש משהו בסקס עם גבר או באוננות שמעלה אותך במשהו לעומת נקודת ההתחלה. לגבי אוננות למשל - אם החלטת לעשות את זה סימן שאת מגורה ממשהו. מה קורה עם הגירוי הזה מרגע שאת מתחילה לגעת בעצמך? הוא נשאר אותו דבר? עולה ? דועך ?

בזמן סקס או אוננות יכול להיות שמטרידה אותך המחשבה ש"בטח גם הפעם לא אצליח" וזה בגדר מחשבה יוצרת מציאות ? אולי את פשוט צריכה לא לחשוב על כלום, סתם לזרום עם האקט ולתת לעצמך להשתחרר ?

אהמ

אני נרטבת, אבל לא ממש מרגישה עליה ברמת הגירוי.
&nbsp
לגבי אוננות, אני לא אוהבת כל כך, הסיבה שניסיתי זה היה כדי לראות אם אגמור לבד וזה לא קרה

&nbsp
&nbsp
אני חושבת שאני זורמת עם האקט, ועובדה שאני כן רטובה וזה מראה שאני קצת מגורה. אבל השלב הסופי של לגמור לא מגיע וזה מתסכל אותי. אני מרגישה שאני עושה סקס רק בשביל הבחור כי הוא גומר בסוף, ולא בשבילי.והבחור שאיתי כן מנסה לעזור לי לגמור, אבל זה לא קורה.
&nbsp
&nbsp

בגלל שזה כל כך

הרבה שנים אני ממליצה לך לגשת למאמנת מינית מקצועית- יכולה להמליץ לך בפרטי.
&nbsp
האם במקרה את לוקחת תרופות נוגדות חרדה/דיכאון?
&nbsp
אני גומרת מגיל מאוד צעיר, אבל רק בגיל 30 התחלתי לגמור מספר רב של פעמים. כאילו משהו נפתח לי בראש ובגוף. למדתי לשחרר ולהתמסר במקום להתאמץ..
&nbsp
בקיצור, זה אפשרי!

אשמח להמלצה בפרטי

לא לוקחת תרופות.
&nbsp
יכול להיות שאני צריכה פשוט הרבה זמן ולא מספיק כמה דקות לרדת לי.
אני צריכה להבין גם מה ייגרום לי לגמור

&nbsp
&nbsp

dare devil ית

New member
אני גמרתי בקלות מגיל צעיר מאד

אבל אחרי הלידה זה הפך לי להרבה יותר קשה.
אני צריכה ריכוז של טיסת קרב וגם אז הרבה פעמים הגמירה בורחת לי

זה קורה בגלל

שינויים בשרירי רצפת האגן ואולי גם בגלל פגיעות בעצבים המקושרים לדגדגן ולנרתיק.
&nbsp
זה משתפר מאוד אחרי תקופה מסויימת. סביבות שנה אולי מעט יותר.

Sharoman

New member
וואו....

תענוג לחלוק איתך פורום מתגלה במיוחד במקרים כאלה :)

dare devil ית

New member
אף פעם לא חשבתי שאקבל מחמאות על זה

לא חוכמה להשקיע במשהו כל כך כיף (אפילו שהגמירה קשה\ לא קיימת עדיין זה מהנה)

Sharoman

New member
קודם כל תנחומיי...

אין ספק שאת נמצאת במצב לא נעים ומאוד מתסכל גם בגלל הרצון לגמור וגם בגלל חוסר ההצלחה למרות הניסיונות הרבים.
העניין הוא כזה שהבעיה עשוה להיות פסיכולוגית או פיזיולוגית, כלומר, ייתכן שמדובר במשהו שאת עושה במודע או לא במודע או במחסום כלשהו שמונע ממך לגמור, או שמדובר בעניין של טכניקה או אולי אפילו בפגם עצבי (הרבה פחות סביר...).
קודם כל חשוב שתכירי את הגוף שלך ותדעי מאיפה ההנאה שלך מגיעה.
כלומר, האם את נהנת יותר מחדירה או מגירוי דגדגני, או שניהם יחד?
כלומר, אם הגירוי היחיד שאת מקבלת הוא מהדגדגן חדירה לא תעזור לך (מהתיאור שלך לא מדובר בגירוי מחדירה אלא מקסימום מגירוי משולב).
מעבר לכך, ירידה של כמה דקות סביר להניח שלא תועיל לך במיוחד, במיוחד אם מעולם לא גמרת, אז כאן קיים סיכוי שמדובר גם בעניין של השקעה או אפילו בטכניקה של הבחור שמנסה לרדת לך.
אני בדרך כלל לא ממהר לשלוח אנשים לייעוץ מיותר אבל כאן אני מוכרח להסכים עם מיצי.
ליווי אישי של מטפל מיני הוא הדרך הטובה והמהירה ביותר להבין מה הבעיה ואיך ניתן להתייחס אליה ולפתור אותה.
חשוב רק שתביני שמדובר בדרך שאת בכל זאת תצטרכי לעבור לבד ולהשקיע הרבה מעצמך בשביל להגיע לסוף שלה.
כלומר, חשוב ליישם את כל העצות של המטפל ולעבוד איתו בשיתוף פעולה מלא, משום שלצערי, אין קיצורי דרך אבל הסוף בהחלט יהיה שווה את זה.
שיהיה בהצלחה :)

FelTempRep

New member
לא הכל אבוד

אחד מאלה יכול להושיע
- גירוי נקודת ג'י ע"י מי שיודע מה הוא עושה
- גירוי ספולסים חשמליים של חוליות נמוכות בעמוד השדרה
- שימוש בויברטור לא מהכי זולים, עדיף ע"י בן\בת זוג מנוסה

כמו כן, אם את מתכוונת ללדת, לא שכיח בין קרב לא גומרות להגיע לאורגזמה ראשונה אחרי השינויים שהגוף עובר במהלך ההריון ואחריו.

מהי הסיבה שבגללה את מקיימת יחסי מין ?

קשה לי להניח שזה רק בגלל הבחור !

האם את נהנת ממשהו ספציפי יותר מאשר מדברים אחרים ?

האם את מרגישה סוג של סיפוק מיוחד בסופם של יחסי המין או רק שמחה על הסיום של האירוע ?

האם פורנו עושה לך את זה ?

האם את מאוננת במחשבות מסויימות ? (פעם הכרתי מישהי שאובדן שליטה יצר אצלה את היכולת לגמור).

ברור שיש משהו שאת לא עושה נכון - ולי ברור שאין לי את כל הכלים - אולי כדאי ללכת לסקסולוג ?

אל תוותרי לעצמך על האפשורת להנאה מינית !

דרך אגב, היה סוג של פרסום על כדור שמגביר את היכולת לעונג נשי.

הסיבה שאני מקיימת יחסי מין היא כי אני רוצה ואני חרמנית.

נהנית כשיורדים לי, אבל עדיין לא גומרת מזה.
&nbsp
עוד לא הבנתי מה עושה לי טוב כדי לגמור.
&nbsp
אהמ אני מרגישה סיפוק וחרמנית, שמחה על סיום האירוע רק אם הבחור היה גרוע.
&nbsp
פורנו עושה לי את זה, כן. רואה מידי פעם כשאני חרמנית.
&nbsp
מאוננת במחשבות מסויימות? אהמ, לא אוהבת לאונן, אולי כי לא מצליחה להגיע לסיפוק ולא יודעת איך, אז גם לא מאוננת

&nbsp
יכול להיות שאני עצורה קצת, אז קשה לי לגמור ולהגיד לבחור מה אני אוהבת ומה גורם לי לגמור. מצד שני, גם לבד מאוננות אני לא גומרת, אז לא יודעת

&nbsp
ברור שאני לא רוצה לוותר, סקס זה כיף. לא רוצה להיות בובת מין שרק הגבר גומר ואני לא.
&nbsp
ננסה סקסולוג. תודה

למעלה