מעון ויצ"ו בתחילת רח' קול התור

מעון ויצ"ו בתחילת רח' קול התור

אז ככה: למי שקרא והספיק לשמוע ממכריו, או שקרא וראה תמונות בעיתון (או שלא) אז לפני כעשרה ימים במעון הנ"ל 'ברח' באופן מסתורי תינוק בן שנתיים ו'חמק' אל המדרכה שמעבר לכביש. הסבא שבא לקחת אותו באותו היום ראה את זה והתלונן בעיתונים והשאר כבר היסטוריה. גילוי נאות: רעייתי נמצאת בוועד ההורים של המעון וקרובה מאד למנהלת, (אני משדר ברדיו 106) ובתחקיר לא מעמיק שעשינו מסתבר שרב הנסתר על הגלוי בעניין: איך 'חמק' תינוק קטן ופתח את הדלת אם הידית מעל גובה ידיו? איך קרה שבשעה שכל ההורים באים לקחת את ילדיהם לא ראו שיש תינוק בחוץ? ומדוע הסבא לא התלונן בפני המנהלת והלך לעיתונות?!?! הנהלת המעון מבקשת לשכור שרותי שמירה מעתה ואילך ע"ח ההורים. ילדנו נמצא בגן הפעוטות במקום ואני מבקש את דעתכם בעניין. אלי.

מה אתה אומר? אישית לא שמעתי על הסיפור

ואני גם לא ממש מכירה את המעון , אבל אכן הדבר נשמע חמור מאוד !!! מוזר , אף אחד לא חקר את הנושא? איך יכול להיות שהמנהלת לא עשתה בדיקה מעמיקה? זה שצריך שמירה - זה ברור ובמקרה שאין שמירה השער חייב להיות נעול ! מה שלא ברור לי זה מדוע השמירה צריכה להיות על חשבון ההורים ? פניתם להנהלת ויצ"ו? מה אומרת מנהל המעון ? עד כמה שאני יודעת מניסיון איש זה שויצ"ו קשובה ( אני מדברת על ההנהלה בתל אביב !) ומאוד מקפידה על נהלים ותקנות... למה הסבא פנה לעיתונות ? לא יודעת , אני יכולה לשער שהוא פנה לאחראים במקום ולא קיבל תשובה שהשביע את רצונו...

../images/Emo45.gifמסכימה..

אני חושבת שמן הסתם להציב שומר צריכה להיות על חשבון המעון, ולא על חשבון ההורים- אחרי הכל זהו מעון, ומתפקידו לשמור על ילדים בזמן שההורים בעבודה. וזה כולל שומר בכניסה, בשביל למנוע מקרים מסוג כזה ומקרים אחרים, לא עלינו..

Dark Neko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

הא. ומה עם התינוק לעזאזל?

מכימה :)

ובכלל, לדעתי היה צריך להתעמק בעניין קצת יותר. אחרי הכל, ה נשמע קצת הדוי ולא נכון כשאתה (אלי) מציג את העניין ככה.

זה נשמע לא אמין.

התכוונתי לoיפור שהציגו בעיתון. הoבא היה צריך להגיע לגן קודם, באמת לא הגיוני שהתינוק יוכל לצאת מהגן אם הוא יותר נמוך מהידית של הדלת, ומה זה אמור להביע שאף אחד לא ראה את התינוק לפני הoבא. כשאני הולכת שם בימים כאלה ובשעות כאלה, חצי מ-07 שם. זה נשמע לי מאוד מאוד חשוד. כנראה שבאמת לא הבנת אותי נכון.

אז זהו , שבשבוע שעבר העיתונים לא הגיעו אלינו

משוםמה שלא שמו אצלנו עיתונים בשבוע שעבר ,אז רק כאן שמעתי על הסיפור.... זאת בדיוק הסיבה שאני חושבת שהפורום מאוד יעיל ! עוד דרך לקבל מידע על מה שקורה בעיר ולא להיות תלוי רק בעיתון או ברדיו !

למעלה