מעון לנערות בסיכון- בקשת עזרה דחופה

נירה63

New member
מעון לנערות בסיכון- בקשת עזרה דחופה

בצהריים ביקרתי במעון ושוחחתי עם שירלי המקסימה שנמצאת ועושה מעל ומעבר למען הנערות במקום. המקום זקוקו לשיפוץ, צביעה דחופה!!! יש בעיות של נזילת מים בשירותים, זקוקים לשיפוץ. זקוקים למזון דחוף!!! זקוקים לתרומת סופגניות כ-20 לחנוכה. זקוקים לתמונות לקירות ואולי כריות וקצת דברי בית. תודה מראש נירה.

היי נירה, עשיתי קצת סדר בבית ויש לי

בשבילך: פוף גדול, ועוד אחד קטן, ושתי כורסאות קש כמו שמוכרים בדלית אל כרמל עם ריפודים (קצת מוכתמים כי ניסיתי לנקות עם חומר לא נכון שעשה כתמים
) אפשר להניח עלים בדים או איזה שהוא כיסוי. לגביי סופגניות אני אנסה להתרים איזשהיא מאפיה אצלנו נראה אם יצליח למתי את צריכה אותם? שב"ש (שבת שלום
)

נירה63

New member
בוקר טוב ,את מקסימה.

שמיכת פוך נתתי אתמול אבל הם זקוקים לעוד וזה יהיה נהדר. סופגניות מתי שיהיו לך , אעביר מידית לשם. חנוכה ממש בשבוע הבא. שאר הדברים מה שיש לתרום למעון יהיה נהדר, משום שחשוב להפוך את המקום לבית חם לנערות הללו. שירלי עושה עבודת קודש במקום אבל אין לה תקציב בכלל וזה עצוב נורא. תודה על הכל. אני אוכל בשבוע הבא להגיע אליך אם תרצי או להפגש בזכרון או מה שתגידי.

נירה, רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת

ממש שמחנו שבאת לביקור והנערות התלהבו מאוד מהבגדים שהבאת... תודה רבה גם על כך שקישרת אותנו ל"אופיר 20", שהבטיחה להביא לנערות סופגניות להדלקת נרות של חנוכה ביום שלישי! תודה על האכפתיות וההשקעה, אין לך מושג כמה אנחנו מעריכים ומוקירים את עבודתך והעזרה מעל ומעבר נירה, תודה לך מקרב לב! שירלי

למעלה