מעון צ'ארלס קלור

פי3ית

New member
מעון צ'ארלס קלור

האם מישהו מפה מכיר את השהות במעון הזה. בעלי צריך להיות שם במשך חמישה שבועות והוא מאוד חושש. אנחנו מהמצפון, את הטיפולים ואת כל התהליכ מתחילת המחלה הוא עבר בבלינסון. עכשיו הוא עומד לפני טיפול הקרנתי למשך חמישה שבועות יום יום, וזו האלטרנטיבה שהוצעה לנו, בכדי לא לנסוע כל יום שעות. אז אם מישהוא מפה עבר את אותו תהליכ, אשמח לשמוע וטיפה להתעודד ולעודד אותו. הוא לא ממש רוצה לשהות שם ושוקל להפסיק את הטיפולים בגלל זה. תודה על הקשבה ואני שמחה שיש פורום כזה איך לא גיליתי אותו עד היום. שב"ש לכולם בריאות ואושר אמן

היי פי3ית

אם עוד לא עשיתם את זה.. אז נראה לי שלפני הכל עדיף לנסוע למקום, לראות, לדבר עם האנשים שנמצאים שם, גם הצוות וגם אנשים שעוברים טיפולים, להתרשם ואז להחליט. ואם כבר הייתם...אני מקווה שמישהו שהיה יענה לכם. כיוון שאין לי נסיון בעניין. שבת שלום (או שבוע טוב...)
גלי

פי3ית

New member
תודה ציפורלילה../images/Emo141.gif

עוד לא ראינו ת'מקומ אבל קראתי ת'רוספקט שלהמ לי זה ניראה מקום נעים שמלווה בתמיכה מקצועית. מקווה שלא נתאכזב שב"ש

פיצית הזערורית הענקית../images/Emo39.gif

למה ענקית? כי כזו את צריכה להיות כדי לעבור את מה שעובר עליך ובעלך. אני אישית לא שהיתי במעון כזה, את טיפולי קבלתי ברמבם וחזרתי כל יום לעמק הירדן. שמעתי רק טובות על המעונות המיועדים לחולים הסרטן, הטיפול והשקט יוצאים מהכלל, כל הזמן יש אוזן קשובה, יום ולילה, שמא מישהו זקוק לעזרה ולו לכוס מים וכמובן שנטל טלטולי הנסיעה נחסך, נטל קשה מנשוא וזאת אומר לך מנסיון, וגם לך יקירתי, יהיה קצת יותר קל, לא כל העומס יהיה על כתפיך ואז תוכלי להתפנות יותר לקטע של להיות לו לחברה ותמיכה בלבד. אי אפשר גם להתעלם מהחלק הכל כך חשוב שבעלך יפגוש אנשים במצבו ויוכל לדבר איתם על דברים שרק אנחנו החולים יכולים להבין. תאמיני לי שששת השבועות האלה עוברים במהרה והייתי ממליצה בחום. שולחת לך הרבה חוזק ואומץ והרבה בריאות לבעלך. שבת שלום איילת האביב

למעלה