מעונות פדרמן רולז

Josette

New member
מעונות פדרמן רולז

בשעה טובה ומוצלחת נכנסתי למעונות. איזה כיף, תפסתי את המיטה שרציתי (זו שליד הקיר השמאלי, זה מאוד עקרוני לי!)
החדר בעיקרון בסדר, מואר ויש מקום לנשום, אבל הדירה עצמה פיצית... טוב נו, זה לא כזה משנה, עם כל העומס שיהייה לי אני לא אראה את המעונות הרבה... שכניי ושכונותיי מוזמנים לשרשר חוויות מהמגורים החדשים!

Josette

New member
תודה רבה!

שמעתי החדר כביסה השנה בתשלום... ? ... באסה

Josette

New member
2 שאלות חשובות

1.לאחת הבנות בדירה יש לפטופ והיא קולטת את רשת האינטרנט האלחוטית בלי בעיה. הלפטופ שלי לעומת זאת לא מוצא כלום
מישהו יודע איך אני מגדירה ומה ואיפה כדי להתחבר לאינטרנט האלחוטי במעונות? (פדרמן) או למי אני יכולה לפנות בנושא? 2.אם אני רוצה לתלות בחדר תמונה/שעון/צעיף של מילאן/מדף/את עצמי - מותר לתקוע מסמרים בקיר? ומותר לצבוע נגיד את המדפים שיש שם בצבע אחר? אני מתה על כתום... בעיקרון אלה שאלות ששואלים את אם הבית? או את ההנהלה? או..?

stkachov

New member
ננסה לעזור

1. בקשר ללפטופ. ישר איך שאת מדליקה אותו באיזור בו יש קליטה של האינטרנט האלחוטי, תפתחי את הדפדפן שלך. באופן אוטומטי אמור להפתח לך מסך של התחברות לרשת של האוניברסיטה. שם את מכניסה מייל וזהו. 2. בקשר לשינויים בחדר... פדרמן כל כך הרוס שלא נראה לי שלמישהו יהיה אכפת אם תתקשעי שם מסמר. בטליה למשל את יכולה לתלוץ דברים ולעשות חורים, אבל בתנאי שכשתפני את החדר תסתמי את החורים בקירות ותסיידי. אני מניח שבפדרמן פחות יקפידו על זה. נ.ב. אם את מתה על כתום, יש כאן כמה עלמות חן שיוותרו לך בשמחה על הוילון הכתום שלהן שבמעונות...

Josette

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo87.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo42.gif

כן, קראתי את ההודעות על הוילונות הכתומים, אבל חשבתי בטח זה כתום מכוער רדיואקטיבי כזה, אחרת למה שמישהו ירצה לוותר על משהו כתום?! לגבי האינטרנט - זהו שנכנסתי לאקספלורר ולא נפתח לי שום דבר ושום חלון התחברות ושום כלום. אז רציתי לדעת אם יש דרך לחפש את זה ידנית. ומה בכלל אמור להיות לי במחשב כדי שזה יעבוד, אולי אין לי את זה?

stkachov

New member
אולי לא מותקן אצלך הדרייבר של הכרטיס האלחוטי

זה מחשב חדש? גלשת כבר באינטרנט אלחוטי במקום אחר? תעשי קליק ימני על מחשב שלי, ושם תלכי ל devices manager. תחשי שם לשונית בשם network adapters. שם אמור להיות מותקן לך הדרייבר של הכרטיס האלחוטי של המחשב. אם הוא לא מותקן אז תחפשי בדיסק שבא עם המחשב את הדרייבר המתאים ותתקיני. ובקשר לוילונות הכתומים... זה בנות, ככה זה. אני מחבב מאוד את הוילון הכתום שלי !

Josette

New member
ואתה יודע אולי

אם אני יכולה להפעיל תוכנות כמו אימיול ולהשאיר אותן כל הזמן דלוקות? זה עובד עם האינטרנט האלחוטי? כי מישהו אמר לי שלא... תודה רבה על התשובות עד כה, דרך אגב

stkachov

New member
אני חושב שלא

הרשת האלחוטית מאוד מוגבלת. הם מגבילים אותך בהרבה דברים, כמו קצב גלישה, הורדה וכדומה. כך שזה לא יהיה רעיון טוב לבנות על זה. בקשר למה שכתבת שיש לך, כן זה מה שאמור להיות לך שם. אם תרצי אני אוכל להציץ ולראות אולי אני אוכל לעזור לך מחר, אבל לא מבטיח כי אני לא כזה מבין גדול

Josette

New member
מה שמופיע איפה שאמרת זה

1394 Net Adapter Intel(R) PRO/Wireless Network Connection Realtek Family Fast Ethernet NIC זה מה שאמור להיות?

למעלה