מעונות שקמה

מעונות שקמה

פרט לעובדה שהמעונות נמצאים ברוממה אין פרטים מי יודע מה באתר של האוניברסיטה . אשמח להמצלה איך להגיע ואפילו כתובת מדוייקת . תודה מראש אני

hilapi

New member
מאיפה את מגיעה?

המעונות נמצאים בשכונת רוממה החדשה...אני אבדוק מה הכתובת המדויקת.

שתיי האופציות העיקריות ...

קודם כל המון תודה על העזרה ! אני מגיעה או מהאוניברסיטה, או מחוף הכרמל . ב-16 אני צריכה להיות בבניין פדרמן . אני צריכה פשוט לרדת תחנה אחרי התחנה שעוצרת ליד הבניין אשכול ? סליחה על הבורות ותודה על העזרה אני

hilapi

New member
בכיף../images/Emo13.gif

אני רק לא בטוחה שהבנתי אותך נכון,כי כרגע כתבת שאת צריכה להגיע לבניין "פדרמן" ( שנמצא בתוך האוניברסיטה,בעוד מעונות שקמה נמצאים מחוץ לאוניברסיטה-בתוך אחת מהשכונות בחיפה ). בכל מקרה,אם את מעוניינת להגיע למעונות שקמה מהאוניברסיטה-קחי קו 24.ממרכזית חוף הכרמל,אין קו שמגיע בדיוק למעונות השקמה..התחנה הקרובה ביותר היא בדרך פיק"א קצת אחרי מרכז חורב( לשם מגיע קו 123 ) ומשם יש הליכה של כ 10 דקות-או שאפשר לרדת במרכז חורב ומשם לעלות על קו 24 ,לבחירתך.אם בכלל התכוונת להגיע לפדרמן,קחי קו 46 ממרכזית חוף הכרמל וצריך לרדת בתחנה שאחרי מגדל אשכול ( כפי שכתבת).
מקווה שהצלחתי לעזור...

עתודון

New member
את לא בטוחה שהבנת אותה נכון

וזה ממש לא מפתיע בהתחשב בכינוי שלה...

הסבר פשוט

ב-16 לחודש אני צריכה לגיע לבניין "פדרמן" כדי לקחת את המפתח לחדר ומשם תכננתי לנסוע לחדר שלי שהוא במעונות שקמה . מובן יותר ?

hilapi

New member
עכשיו הנושא ברור יותר

ממליצה לך לרדת בתחנת הרכבת חוף הכרמל ומשם לנסוע לאוני' בקו 46 . מהאוני' תוכלי לנסוע למעונות שקמה בקו 24 .

למעלה