מעוניין בהמלצה לצימר בגליל המערבי

מוטציה1

New member
מעוניין בהמלצה לצימר בגליל המערבי

לשני לילות, סופ"ש, אירוע מיוחד. מחפש מקום קסום, מרגיע, המשלב אפשרות לטיפולים (עיסויים/רפלקסולוגיה) תודה.

איריסג

New member
עליסה במנות

צימרים מושקעים ונעימים מאד מאד. לאירוע רומנטי חשוב הייתי מבקשת את הצימר שנקרא "ארץ הפלאות". לא לוותר - לפחות פעם אחת - על ארוחת הבוקר המשודרגת של עליסה. טיפולים אפשר להזמין לצימר מצוות "חלומות". וכבונוס - המלצה על מסעדה מצויינת ששווה לשקול אותה בתור מקום לארוחה חגיגית: אלומה - ביסטרו גלילי" בתרשיחא.

sigal d

New member
מצטרפת להמלצה

עליסה נחמדה מאוד, הצימרים שלה נעימים ונקיים. היה לנו כיף שם.

איריסג

New member
עליסה במנות

צימרים מושקעים ונעימים מאד מאד. לאירוע רומנטי חשוב הייתי מבקשת את הצימר שנקרא "ארץ הפלאות". לא לוותר - לפחות פעם אחת - על ארוחת הבוקר המשודרגת של עליסה. טיפולים אפשר להזמין לצימר מצוות "חלומות". וכבונוס - המלצה על מסעדה מצויינת ששווה לשקול אותה בתור מקום לארוחה חגיגית: אלומה - ביסטרו גלילי" בתרשיחא.

מאד מעניין, אמנון...

שאלו על צימר בגליל מערבי אז: א) עמוקה זה ממש לא שם. ב)מכל מה שביקרת עד היום במסגרת הפורום הזה- רק שם אחד???? ג)איזה שהם קשרים שכדאי לדעת עליהם? ודרך אגב, נדב ויעל אהובים עליי עד מאד ואני שמחה לפרגון. נ.ב. פתאום אני נשמעת לעצמי כמו "מבקר המדינה1". מעניין מה קרה לי?!

שמר2

New member
למה???

למה בפורומים הישראליים (מצתער על ההכללה אבל אני גולש הרבה יותר בפורומים בחו"ל ויודע על מה אני מדבר) חייבים להגרר לכל מיני ויכוחים לא נעימים שרק מעכירים את האווירה? מילא אם היו כאן 10 או יותר שאלות גדולות ביום, איך שהוא זה היה נבלע, אבל כמות השאלות הנוכחית לא גדולה והדיונים הציניים בין משתתפים קבועים רק מעכירים את האווירה. אני לא יודע מה הסיבה שאמנון ענה מה שענה, אבל הרי הוא לא הטעה את הלקוח, ואולי חושב עבור הלקוח שהמקום שהמליץ עליו מתאים יותר למרות שהוא בכלל במחוז נידח ורחוק מהגליל המערבי. זה לא אישי וגם אני בעוונותי נגררתי לויכוחים ציניים ואני חושב שראוי לשמור אותם לרמת המסר האישי. תודה ושבת שלום.

:זה טוב או לא טוב שאת נשמעת כמו...?

תרשו לי הפעם להגן על אמנון,מכיוון שאם הוא היה ממליץ תמיד על אותם צימרים אז זה היה נראה חשוד ,אבל אמנון ממליץ הרבה פעמים על מקומות נוספים,ולכן אפילו חשדן כמוני משוחרר מכל חשד,לכן גם את צריכה להיות פחות חשדנית.

טוב, התנצלות והסבר בפנים

מצאתי את עצמי מעוצבנת בימים האחרונים גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים מהתחושה שאו שבעלי צימרים ממליצים על עצמם או שמנהלי הפורום נותנים עצות ורעיונות כשאני יודעת שברוב המקרים הם רק מגיעים לצימר לכמה דקות וזה לא נראה לי הוגן לתת המלצות על סמך הבקור הקצרצר. קיוויתי שהממליצים יהיו רק מתארחים שהיו בצימרים וחוו גם את המקום וגם את השירות. קיוויתי שמנהלי הפורום ובעלי צימרים יסתפקו בידע כללי יותר או הנחיות איך למצוא צימר מתאים, מסעדות, טיולים, טיפולים וכל מה שמסביב. אני מתנצלת על כך שנפגעים מדבריי ורק רוצה לציין שבזה סיימתי את התבטאויותי בפורומים. אני כנראה נאיבית מדי...

הרגע נכנסתי... ולהלן מילותי

מבלי משים שהשואל ביקש צימר בגליל המערבי המלצתי על בוסתן נדב (פשוט לא שמתי לב, או יותר נכון עניתי אוטומטית). יש לי תחושה לא טובה שבכל מצב שמישהו כותב משהו כאן מיד חושדים בו. אני באופן אישי לא עובד ולא חי באווירה של חשדנות. את בוסתן נדב הכרתי לפני כחודשיים בסיור צימרים שעשיתי. (וגם דיווחתי) אינני מכיר את נדב ולא את אישתו למעט שלום ולהתראות. (פעם אחת בלבד) אז למה להעליל עלי? אלוני תה היקרה, תגובתך נראה לי, לא מתאימה לנעימות התכתובת והפעילות שיש לך בדרך כלל בפורום. סיימתי כאן. שבת שלום!

למעלה