מעוניין בהמלצה על קסדות

גריז

New member
מעוניין בהמלצה על קסדות

אני מעוניין בהמלצות (מנסיון הממליצים) על קסדות שטח זולות, (עד 400 ש"ח) אם יש כאלה בכלל, איזו מהן הכי טובה לדעתכם?

fazer_1000

New member
אף אחד פה לא ימליץ לך על קסדה כזו..

אם זה מה שהראש שלך שווה לך אז לנו הוא בכלל לא צריך להיות שווה. ומה כבר יהיה ההבדל במחיר של 400 שקל לקסדה?? ריפודים מתפוררים או מתפרקים (לבד)?

Point Of View

New member
אם כבר...

אם כבר מדברים על קסדות אז... נתעלק על השירשור ונשאל שאלה... לא מזמן קנו לי מתנה... כמו שבטח ניחשתם אז כן, קנו לי קסדה.. והיא M-H-R עוד לא נגעתי בה והיא עדיין בקופסא מכיוון שיש לי קסדה אחרת במצב מספיק טוב לרכיבה (אפילו מעולה) (והיא גם מתאימה לאופנוע ולחליפה) אפילו עוד לא בדקתי... איך הקסדה הזאת? (MHR) שווה משהו? טובה? נ.ב יש עליה מאחורה (בעורף) את האותיות DOT מה הן מסמלות?

fazer_1000

New member
זה לא DOT זה DOTB כנראה נמחק לך

זה אומר DONT OPEN THE BOX!!! סתם זה תקן שנקרא תקן DOT האמריקאי אם אני זוכר נכון. אומר שהקסדה בטוחה לשימוש כביש לפי התקן שלהם, בגדול ובכלליותץ תעשה חיפוש היה שרשור מעמיק בענין לפני חודשיים בערך בהשתתפות שחרלרט מהחנות לרט. תמצא את זה, תקרא ותחזור אם יש עוד שאלות.

גריז

New member
פייזר היקר

תודה רבה לך על ההמלצה ובמיוחד על הדאגה לשלומי. למיטב ידיעתי קיים תקן שגם קסדות ב-400 ש"ח חייבות לעמוד בו והן גם עומדות בו. יכול להיות שאני מסתפק בקסדה קצת כבדה יותר לשטח עם ריפודים שיחזיקו פחות משנה וקצת יותר רעשים, כי לרכיבות יומיומיות יש לי קסדה ב-3000 ש"ח ולא בא לי להזיע בה בשטח ואח"כ ללכת עם ראש מסריח לעבודה.... אז עכשיו, אם יש מישהו שכן הצליח למצוא קסדה סבירה ב-400 ש"ח, או רחמנא לצלן אפילו בפחות, אודה מאד אם ישתף אותי בנסיונו עם אותה קסדה.

עצתי האישית היא ללכת על

MHR או HJC אפשר למצא כאלו שמתחילות ב 700-750 שקל - שווה את האקסטרה 300 שקל, גם מבחינת מיגון, גם מבחינת משקל (תזכור משקל לא רק משפיע על הנוחות אלא גם על חוליות הצוואר ומגביר את ההתעייפות ברכיבה) וגם מבחינת עמידות לאורך זמן אין יותר גרוע מקסדה שמריחה כמו בואש ומלאה בבוץ וג'יפה, מפרק ריפודים, זורק לכביסה, מרכיב סט ריפודים חליפי ויאללה גיגנגן- רוכבים. אני אישית לא מכיר קסדות ב 400 שקל לשטח - או חנויות שמוכרות כאלו, כי להבדיל משוק הקטנועים שם מוכנים לקנות הכל - אלו שרוכבים בשטח בד"כ מודעים לסוגי הקסדות וליתרונותיהן. זו דעתי.

grease lightning יש "מרתף מבצעים"

באופנועית,יש כמה קסדות על סטנד באמצע החנות,חדשות לגמרי. סע. תראה. תחליט.

למעלה