מעוניין בהמלצות על KLEIN MANTRA

מעוניין בהמלצות על KLEIN MANTRA

יש לי המלצות לרכישת דגם הקרבון של שנת 2000 במצב דנדש כמעט לחלוטין. הבנתי שהן סוס עליות מעולה. האם הדגם טוב גם לירידות טכניות? תודה לכולם. איתי

רמי לשם

New member
ממש לא../images/Emo31.gif

ירידות טכניות הן עקב אכילס של האופניים האלה. שימוש בברקסים מקצר את מהלך הבולם האחורי (ואז יש לך פחות מהלך איפה שאתה צריך אותו הכי הרבה), שיחרור הברקסים פותח את הבולם ואז יכול להווצר אפקט "שור זועם" - האופניים זורקים אותך קדימה..

Ronen B

New member
מסכים עם רמי, אבל...

בתור אחד שרוכב על המנטרה כשמונה חודשים, אני חייב לציין שברמת התאוריה רמי צודק, אולם בפועל לא כל ירידת מדרגה משמעותה הכרות אינטימית עם "אימא אדמה".הפעמיים היחידות שבהם התהפכתי
במסלולים טכניים היו בעיקר בגלל נעילת הבולם הקדמי- (בולם SID מ"מ 60,ישן ...). בתכל'ס זה תלוי הרבה גם ברוכב: עם קצת טכניקה סבירה והמודעות ל"סכנה" ניתן לרכוב במסלולים טכניים (לרבות סינגלים טכניים במיר"ב) בקצב "זורם" ובכייף. מעבר לזה, אני מכיר כמה חברה עם מנטרה שידרגו לבולם 100 מ"מ ומאז חייהם השתנו ללא היכר
... בשורה התחתונה, המנטרה הוא דגם המיועד במקור בעיקר לרכיבת-XC (ובזה ובהחלט מצטיין!) ופחות לרכיבת שבילים פראית, אולם בהחלט סביר(עם או בלי שידרוג בולם) גם במסלולים טכניים. רונן.ב

למעלה