מעוניין בהתייחסותכם/ן

עודד א

New member
מעוניין בהתייחסותכם/ן

היי, אני קורא לכם/ן להשתתף בדיון שנערך בפורום "גאווה" ועוסק בהומופוביה מבית. הכוונה היא לגילויי הומופוביה בביתינו, כאשר אנחנו יוצאים מהארון וגם על ההתייחסות הגזענית לעיתים, בה אתם נתקלים בקהילה עצמה. התייחסותכם חשובה לי מאוד, הן כמנהל הפורום והן כחבר בקהילה שאינו מכיר את הנושא ברמה היומיומית. נשמח לראותכם בפורום "גאווה".

FreakOnALeash

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo34.gif

ותודה למחשב, שהועיל לתפקד ולהעלות את ההודעה כמו שצריך.
אני אעיד על עצמי כי בזמן האחרון הגדרתי שאני לא נמשך ל'נשים' או 'גברים', ושלמעשה אין לי עניין להתחבט בקופסאות האלה (במיוחד כשאין לי מושג קבוע מהו אישה מהי גבר וכו'). אני נמשך לצירופים שונים של תכונות חיצוניות או פנימיות, שהקשר בינהם הוא אסוציאטיבי, אישי, ויחודי לכל 'מקרה' בנפרד. זה קושר אותי במידה רבה לנושא הפורום- העניין שלי בזהות מגדר הוא גם עניין של משיכה מינית- אני נמשך מצד אחד ל'לא בנות' ו'לא בנים', ומצד שני למיניות בוטה ולפרשנויות פונדומנטליסטיות של תפקידי מגדר. אני עכשיו מרגיש בנוח עם הזהות שלי, שהיא פאנסקסואליות. תמיד הייתי קרוב ל'קהילה' הנ"ל אבל חששתי לזהות את עצמי איתה, מכיוון שאנשים נותנים להחליף את המונח פריצת 'גבולות' עם 'קינק'. את האמת, גם עכשיו אני קצת במתח, למרות שחלקכם 'ידעתם'.

DarlingAdam

New member
{חיבוק}

זו מין יציאה מהארון? :) זה לחלוטין און-טופיק, דרך אגב :) ועוד {חיבוק} אחד. וגם, אוו, גם אני! למרות שאני נוטה לקרוא לזה אומניסקסואל, סתם כי המילה מוצאת חן בעיניי.

FreakOnALeash

New member
כן

או כמו שאומרים 'אני בבית'. אומניסקסואל? Cool, man! עוד לי נגמרו לי המילים פשוט... לנשום.

קלארנס

New member
*חיוכים* מזל טוב חמוד

אפשר להיות פאנקסקסואל? אגב אני חושב שלביסקסואליות יש תדמית בעייתית, אבל פאנסקסואליות זה מונח שלא הרבה מכירים ולכן קשה יותר לצאת איתו מהארון. כמו עם פוליגמיה
.

ליטל ו

New member
כן...

נורא מעיק - כל פעם שאני מספרת למישהו על עצמי זה צריך לבוא עם בריפינג. אני צריכה לנצל את רעיון ה-faq ולתת לאנשים כל פעם את הכרטיסיה הנכונה (להדפיס כמה ולהסתובב איתן בתיק)

גיל494

New member
מזל טוב!

האמת שלא הצלחתי לעקוב מה מינך הביולוגי, מה מגדרך
, ומה אתה "מעדיף"
. זה מה שיפה בעיני פורום - אין דעות מוקדמות על אף אחד, אין ניחושים מיהו, מהו, מה הוא אוהב ומאיפה משתין הדג
.יש פשוט "אנשים", "זהויות"... אבל אם הבנת עוד משהו על עצמך, ואתה שלם עם מי שאתה אז כל הכבוד ו{חיבוק}...

למעלה