מעוניין בכרטיס ווידאו טוב

noamiko1

New member
מעוניין בכרטיס ווידאו טוב

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס ווידאו טוב, כדי שאוכל לערוך סרטים להנאתי.אני משוגע על צילום ועשיית סרטים וכבר צילמתי, ועכשיו אני רוצה שיהיה לי בבית ציוד עריכה טוב. יש לי מצלמת מיני דיוי , וגם רציתי לשאול מה עדיף, לדגום ישירות מהמצלמה למחשב או שאין מצב וצריך VTR. התקציב שלי עומד על 5000-6000 שח. בתודה, נועם

Dafi the Mighty

New member
אם יש לך כניסה ויציאה של וידאו

מהמצלמה, זה חוסך לך את הכרטיס וידאו. כי אז אתה יכול לדגום מהוידאו למצלמה, ואז מהמצלמה למחשב...

Dafi the Mighty

New member
גם

יש כזה מכשיר עם יציאות וכניסות אנלוגיות שאפשר לשים במצלמה, ואז לדגום ככה למחשב. זה עולה בסביבות ה-400 שקל, וזה מתחבר למחשב עם כבל של USB (נראה לי ככה קוראים לזה...). אני לא זוכרת את הפרטים, מצאתי באיזה אתר של מכירות קבוצתיות. אם זה מעניין אותך אני מוכנה לחפש לך את זה. עם תקציב כמו שלך אין בעיה למצוא כרטיס וידאו טוב... אני לא מכירה ממש סוגים כדי לעזור לך, אבל תחפש בוואלה או בגוגל כרטיס וידאו, וזה בטח ימצא לך אתרים של חברות ותוכל להשיג פרטים.

דף הבית

New member
כדי להעביר ישירות מהמצלמה למחשב

מספיק כרטיס fire-wire שעלותו היא בין מאתיים לחמש מאות שקלים. זהו כרטיס בסיסי שמגיע עם כבל שמחבר את המצלמה למחשב ומאפשר העברת נתונים לשני הכיוונים. אפשר להשיג אותו דרך אחת חנויות המחשבים באינטנט וכמעט בכל מקום שמתעסק במחשבים. מה שאני עושה, אגב, זה אחרי שאני עורך סרט, אני מחזיר אותו לקלטת הדי.וי ואז מעביר מהצלמה לוידאו בכבלים פשוטים של av in - av ouut

למעלה