מעוניין בפתיחת טארות

Bestman1

New member
מעוניין בפתיחת טארות

אין לידי קלפים וזקוק להדרכה, השאלות הם? האם עלי ללמוד עיצוב פנים? האם אצליח בתחום עיצוב הפנים? האם עלי לעזוב לארה"ב? האם אצליח בארה"ב? תודה יאיר

Bestman1

New member
פרסתי בריידר

לשאלה האם נכון לי ללמוד עיצוב פנים יצא סיכום פוטנציאלי- קוסם -18

צ ל י ל 8

New member
שלום לך יאיר ../images/Emo140.gif

הפריסה שעשית אינה נכונה, גם מפני שכתבת רק את קלף הסיכום
אנא עשה פריסת שאלה כזו: האם כדאי ונכון עבורי ללמוד עיצוב פנים בשנה הבאה? 7 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי

Bestman1

New member
תוצאת הפריסה שלי-פריסת ריידר

מימין לשמאל חמש חרבות שמונה מטות ארבע מטות שטן מלך הגביעים שישה גביעים קיסר ומסכם-אס המטבעות

Bestman1

New member
תוצאות פריסת פרסה

1. עבר מגדל 2. הווה שתי חרבות 3. עתיד ארבע מטבעות 4. רצונות השואל גלגל המזל 5. הסביבה שמונה גביעים 6. חששות השואל העולם 7. סיכום שש חרבות

גב

New member
שלום לשושבין הראשון../images/Emo24.gif

האם - 5 חרבות כדאי - 8 מטות ונכון - 4 מטות עבורי - שטן ללמוד - מלך הגביעים עיצוב פנים - 6 גביעים בשנה הבאה? - קיסר סיכום - אס המטבעות לדעתי, הפרישה מאוד בעד העניין. נראה שהנושא ממלא אותך ונותן לך הרבה סיפוק. לא נתת רקע, אבל נראה שעיצוב פנים קשור למשהו שעשית בעבר? מיקום מלך הגביעים במילה "ללמוד" יכול להראות גם על כישורים מתימטיים ולכן גם דברים כמו ארכיטקטורה או כיוון הנדסאי יכול להתאים. רק אליה וקוץ בה. והקוץ הוא הגישה שלך... נראה שאתה מגיע מראש עם גישה תבוסתנית משהו. יש דברים שכובלים אותך משום מה ואתה די חושש מכל העניין. מהפריסה, לעומת זאת נראה שאין לך מה לחשוש. כדאי לך להתחיל לפעול בעניין ולנסות למצוא כבר מקום לימודים ולנסות להתקבל. נראה שיש לך אופציה להיות בשליטה על כל העניין (הקיסר). יש מצב להתחלה מקצועית טובה בתחום. מה שכן, אולי כדאי לך (במקביל ללימודים) למצוא גם עבודה בתחום. במיוחד אם יש לך כבר נסיון. אודה על תגובתך, ועל הבהרות לגבי הרקע שלך בתחום והאפשרויות ששקלת, כדי לדייק יותר בפירוש הפרישה.

Bestman1

New member
תודה

אני הנדסאי בנין ועובד 10 שנים בתחום ונרשמתי ללימודי עיצוב פנים בכדי לעבוד יותר בתחום הזה. כיום אני אמנם עובד במקצוע ובמקביל מתכוון ללמוד. האם צפוייה לי הצלחה בתחום הזה?

גב

New member
הי שושבין../images/Emo39.gif

קרא שוב את הפירוש שכתבתי... נראה שהתשובה חיובית, ובעיקר, והכי חשוב, התחום יתן לך סיפוק רב. בהצלחה

Bestman1

New member
אייך לשאול

האם נכון וכדאי בשבילי לעבור לחיות בארה"ב?

Bestman1

New member
תוצאת פריסת שאלה-5 קלפים

שישה מטבעות עשר חרבות חמישה גביעים שמונה מטבעות שמונה מטות סיכום הכוהן הגדול

Bestman1

New member
תוצאת פריסת שאלה-5 קלפים

שישה מטבעות עשר חרבות חמישה גביעים שמונה מטבעות שמונה מטות סיכום הכוהן הגדול מה ניתן ללמוד מהפריסה?

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo19.gif

האם – 6 מטבעות נכון – 10 חרבות וכדאי – 5 גביעים בשבילי – 8 מטבעות לעבור לחיות בארה"ב?- 8 מטות סיכום = הכהן הגדול למרות שאולי זהו חלומך כבר הרבה זמן, אני לא ממליצה לך. הדבר מאוד יאכזב אותך. אתה תעזוב כאן הרבה דברים שאתה אוהב, שאולי עכשיו אתה לא מודע להם. אתה תעבוד שם מאוד קשה, ולא ישתלם. אל תהיה פזיז מדיי. לדעתי-לא מומלץ.

למעלה