מעוניין לדעת איך שורפים את האצבעות..

nature booya

New member
מעוניין לדעת איך שורפים את האצבעות..

טופיק טיפה הזוי סתם יצא מצחיק הייתי בבר וראיתי שם שהברמנים (לדוגמא)מדליקים עם מצית את האצבעות שלהם ומשתמשים בלהבה של האצבע להדליק למישהו סיגריה..מאוד ויזואלי ומאוד יפה לפי דעתי הם משתמשים בכוהל נקי אך השאלה שלי איך זה שלא נשרפת להם האצבע.??? תודה לעוזרים

ספיידי1

New member
סוג של קסם

במקרה אני מכיר את הקסם הזה, וזה השיטה היחידה שעולה לי לראש. מדביקים גפרור או מקל או כל דבר אחר לאצבע, אבל בזוית טיפה רחוקה מהאצבע ז"א שהחלק התחתון של הגפרור\עץ מודבק בערך לאמצע האצבע, והחלק העליון של הגפרור\מקל נימצא טיפה מתחת לקו האצבע, ונוטה החוצה ז"א הרחק מכף היד. ואז אם אתה מדליק את המקל\גפרור, ודואג שגב היד יהיה תמיד מופנה לכיוון הלקוח בקו ישר, זה נראה כאילו האש דולקת לך על האצבע.... קשה לי להאמין שהם שמים כוהל נקי או כל חומר דליק אחר על האצבע, מדליקים את האצבע ולא קורה להם כלום...

or83

New member
דוקא אפשר

אם תשפוך על האצבע סמבוקה ותדליק, לא יקרה לך כלום חוץ מהשערות שישרפו. האלכוהול דולק, לא העור, והמשקה מספק מעין שכבת בידוד לזמן מאוד קצר. אפשר גם עם אלכוהול נקי, טרפנטין או טינר. לפני כמה שנים בזמן מנגל משפחתי נשפך לאבא שלי מדליק פחמים על היד וכל היד הייתה בלהבות. אפילו לא היה לא חם שלא לדבר על כוויה שהייתה אמורה להיות מאוד רצינית. כל זאת ועוד לא מהווה תירוץ לעשות, לנסות ו\או הבטחה שתצליחו לעשות את זה. זה עדיין פאקינג לשרוף לעצמכם את האצבע וייתכנו תקלות!

אני להטוטן

ואני עושה את כל השטויות האלה אבל אם לא יודעים את התגובה של החומרים זה יכול להיות מאד מסוכן אז לא כדאי להתעסק עם הדברים האלה לפני שאתה בטוח במה שאתה עושה

קנטרו

New member
הם השתמשו במצית זיפו ...

ולזיפו יש קטע כזה שכשרק מילא אותו הדלק קצת נשפך ....מה שאומר שאתה יכול לגרום לדלק להישפך על האצבעות ואז זה מדליק את האצבעות .....אני לא יודע טכנית איך עושים את זה אבל ראיתי את זה נעשה ....

למעלה