מעוניין לדעת טווח עלויות עבור

Kosem

New member
מעוניין לדעת טווח עלויות עבור

ניסוח חוזה "תקנון שימוש" באתר אינטרנט. חברה בונה אתר אינטרנט, רוצה שיהיה "תקנון שימוש" אשר יגן עליה מכל מני תרחישים אפשריים. בנוסף, היא מספקת שירות כלשהו וכאשר יש חוזה מול לקוח... אז יהיה: "בכפוף לתקנון השימוש". כמה עולה להכין דבר כזה? שוב, לא חברה שבונה מטוסים :) אלה משהו בקטנה. (תקנון שימוש סטנדרטי לאתרי אינטרנט) טווח עלויות?

Kosem

New member
ועוד שאלה קטנה (ניצול שרשור) ../images/Emo189.gif

ניקח לצורך העניין את יעל בר זוהר. יעל בר זוהר, מסקרים אותה באיזה מספר אתרים גדול בישראל, בינהם: "ואללה" "נענע" "תפוז" ..... האם מותר לי בתור בנאדם לבנות אתר בשם "יעל בר זוהר" לצורך העניין, אשר יכיל קישורים לכתבות שסורקו באתרים הגדולים? רק ריכוז של קישורים (מידע) על יעל בר זוהר מאתרים שונים. האם משפטית זה חוקי? האם אני צריך אישור של האתרים הגדולים לצורך העניין או של האישיות עצמה (יעל בר זוהר) אני נותן קרדיטים מן הסתם לצד כותרת הכתבה (לדוגמא, "הכתבה הובאה ע"י ואללה!") אשמח לקבל הסברים :)

קישורים

באופן עקרוני קישורים אינם הפרה של זכויות היוצרים (חריג אם הקישור כולל את עיקר היצירה, למשל קישור לתמונה באמצעות תמונה ממוזערת עלול לעיתים להחשב כהפרה), אם כי כמו שכבר כתבנו פה יכולות להיות בהם בעיות אחרות דוגמת קישור עמוק לאתר האוסר זאת בתנאי השימוש שלו. לכן - חוקית זה מותר. הסכמית - צריך לקרוא את תנאי השימוש של כל אתר.

כמה יעלה

סכום לא גדול. כל אחד לפי שיטתו. אבל שים לב שאין "תנאי שימוש סטנדרטים". אם אתה כבר הולך על סטנדרטי אל תלך על עו"ד בכלל כי בכל מקרה הם לא יגנו עליכם. אני מאמין רק בתנאי שימוש תפורים לכל אתר. אחרת הכל יראה נחמד עד שתווצר בעיה ואז תנאי השימוש לא יכסו ולא יגנו.

Kosem

New member
כאשר אתה אומר סכום לא גדול

500$ 1000$ .....? +- טווח מחירים?

קוסם יקר

אני אסביר עוד פעם, הפורום הזה הוא מקום לדיון בסוגיות משפטיות בתחום דיני האינטרנט, ההיי-טק, והקניין הרוחני. זה לא מקום לדון במחירים וזה לא מקום לפרסום ביקורות על עו"ד. גם אם יכתבו כאן מחירים, התשובות תמחקנה על ידי. חד וחלק. מחיר השרות הוא נושא למו"מ בינך לבין עוה"ד אליהם תרצה לפנות. לגבי שאלתך הנוספת (יעל בר זהר וכד') כעיקרון, זה הוסבר בפורום מספר רב של פעמים. יש לפורום מנוע חיפוש מתקדם, אתה מוזמן להפעיל אותו. נושא חוקיות מתן הקישורים נידון כאן פעמים רבות. אם חיפשת ולא מצאת, ננסה לעזור לך, אבל אם לא חיפשת, אנא חפש לפני שאתה שואל.

למעלה