מעוניין לדעת

SUPERIKO

New member
מעוניין לדעת

כיצד ניתן להסב אוזניית פלאפון לאוזניה כמו של השב"כ, האם יש כאלה שמוכרים מוכנות ? אני צריך אוזניה אוניברסלית המתאימה בחיבור למירס I760 תודה,

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

יש מוכן מיוחד למירסים בכל תחנת שרות של מירס עולה בסביבות ה 150 שקלים אם אני לא טועה

SUPERIKO

New member
ואיך זה נקרא ??

כאילו כשאני בא, מה אני אומר להם ?

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

"אוזניית מעקב" לפי האתר של מירס

4Z7BGG

New member
אזניות

שופופי באתר ששמתי פה יש שם לאזניה 3.5 מ'מ, 2.5 מ'מ וכן כולל PTT (שידור-קליטה) ולשאלה הבאה - אין לי מניות ב - EBAY, וחבל.............. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&dfsp=32&catref=C6&from=R40&satitle=air+tube+headset&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=32%26fsoo%3D2&fgtp=

4Z7BGG

New member
Air Tube

הנה - אצל אלה המחירים כוללים הובלה ......וגם אצלם אין לי מניות................. http://www.409shop.com/409shop_shopcat.php?&usercat=1652&parentid=1652

4Z7BGG

New member
אזניה

יש שני קטרים לאזניות - 3.5 מ'מ ו - 2.5 מ'מ. תמדוד מה הקוטר ביציאה של הטלפון שלך - ולפי זה תזמין. בכל מקרה מדובר ב - 11 דולר נדמה לי. אפילו לא מתקרב ל - 150 שקל של מוטורולה..................

4Z7BGG

New member
אמינות

קניתי מהם מכשיר חובבים ב - 400 דולר ואחרי זה עוד ציוד נלווה, כולל אנטנה טובה בעוד איזה 150. אזם אם 11 דולר מטרידים אותך - תוותר.

SUPERIKO

New member
לא אחי...

פשוט הייתי חייב לדעת שמישהו כבר קנה מהם...אם כן אז אני רגוע.. אחרי כמה זמן הגיע המשלוח ?

SUPERIKO

New member
נרשמתי ב-409 אבל...

למרות שהבטיחו הם לא שולחים את מייל הרישום שבו אני מאשר שאני מצטרף.. לא יאמן...הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי הדבר הזה, זה רק ב-EBAY או ב-409 אתה מכיר עוד משהו ? או לגרום להם לשלוח לי את המייל הנכסף ?

4Z7BGG

New member
מייל רישום

יש הרבה אתרי מסחר שאינם מוכנים לקבל מייל חינמוני כזה - GMAIL וכדומה. לי אין כמובן שום דבר נגד שרתי הדאר האלה, אבל לצערינו החלק הארי של תעבורת הזבל עובר דרכם. מה גם שיום ראשון היום - וייתכן שיש עיכוב בגלל סיפורי גיבוי ותחזוקה של סוף שבוע. תמתין בסבלנות - ייתכן שכבר קיבלת. במידה ולא - תחפש ב - EBAY מילת מפתח AIR TUBE EARPIECE

למעלה