מעוניין להאכיל חתולים

dan0377

New member
מעוניין להאכיל חתולים

היי,
אני מעוניין להאכיל חתולי רחוב, בסביבת המגורים שלי אין חתולים אבל ראיתי שיש פינות האכלה קבועות שאליהן אפשר להגיע, אך אינני יודע אילו פינות זקוקות למאכיל ובאילו החתולים כבר מקבלים את כל המזון הדרוש להם. איך אפשר לברר את זה ?

גורדיאן

New member
תשובות:

א. לא הגיוני שאין בסביבת המגורים שלך חתולים. יש ויש.
ב. בפינות פעילות יש בסביבה שלהן שאריות מזון וחתולים, נסה לבקר בפינה כזאת מספר פעמים ביום ולבסוף תגלה את השעות בהן מאכילים בהן.
ג. אין צורך בך במקום בו כבר מאכילים.
ד. לא חסרים מקומות בהן יש חתולי רחוב רעבים.

dan0377

New member
בסביבת המגורים שלי אין חתולים, חיפשתי

יש במרחק כמה בניינים, אבל יש כבר מי שדואג להם שם.
לגבי ד', זו בדיוק השאלה שלי,איך אני מוצא מקומות כאלה? פשוט להסתובב ולחפש מקומות בהם יש חתולים שנראים רעבים ומוזנחים ולהתחיל לתת להם שם אוכל באופן קבוע? או שעדיף לפנות למישהו או איזו עמותה דרכה יכוונו אותי למקומות בהם צריך מאכילים?

dimitrygo

Active member
מנהל
איפה אתה גר? מתי אתה יוצא לחפש חתולים?

יש בפייסבוק קבוצות מאכילים, אפשר לשאול שם. אם תרצה אני יכול לשאול עבורך.

dan0377

New member
אשמח אם תשאל

אני מפ"ת.
ותוכל לתת לי שמות של כמה קבוצות כאלה?

dimitrygo

Active member
מנהל
בפ"ת המצב נורא ואיום. אם אתה יכול להגיע לאיזור תעשיה

החתולים שם מורעבים. הינה הקבוצה, לא נראה לי שיש סיבה לכתוב בקבוצות אחרות, ממליץ לך להצטרף ולשאול בעצמך שלא יהיה טילפון שבור, אלא אם אין לך חשבון בפייס
https://www.facebook.com/groups/hatulim/

dan0377

New member
תודה

אני מניח שאתה מתכוון לאזור התעשייה קרית אריה. אבדוק מה המצב שם.

dimitrygo

Active member
מנהל
כן, יש בחורה אחת שמאכילה שם וקורסת. אם יש באפשרותך להגיע

לשם אז כדאי לאחד כוחות. אם אתה לא רוצה להצטרף לקבוצה אתה יכול לכתוב לי את הטל' שלך במסר ואנסה לקשר ביניכם.

אנ1נא

New member
נקודה חשובה - אם מאכילים, יש לדאוג גם לסירוס ועיקור

אם מאכילים אוכלוסיית חתולי רחוב שאינה מעוקרת ומסורסת מגבירים את הבעיה. החתולים יתרבו יותר בזכות ההאכלה, ומהר מאד יהיה פיצוץ אוכלוסין חתולי באיזור ויהיה בלתי אפשרי להאכיל את כולם. מצב כזה יוביל מהר מאד לרעב, מחלות ופציעות בקרבות. חשוב לחשוב על העתיד (הלא ממש רחוק, חתולים מתרבים מהר) כאשר מתחילים להאכיל.
כל הכבוד ובהצלחה

dan0377

New member
מסכים

אבל בשלב הראשון אני רוצה למצוא חתולים שזקוקים למישהו שיאכיל אותם ולא כאלה שכבר מקבלים אוכל, בהמשך אדאג לסירוס/עיקור וגם דברים נוספים אם יש צורך בהתאם למצב.

למעלה