מעוניין להחשף למשפחות חד הוריות ולראות איך זה

rig2go

New member
מעוניין להחשף למשפחות חד הוריות ולראות איך זה

הי, קוראים לי רותם,
אני מעוניין להכיר את הנושא, לפגוש משפחות של זוגות חד מיניים, לראות איך גדל ילד ביולוגי, איך גדל ילד מאומץ במשפחה כזו, איך עובדת הורות משותפת.
במטרה לדעת אם זו הבחירה שאני רוצה לעשות.

אשמח לתגובות, המלצות..

היי רותם

רותם

מן הסתם יהיה לך קשה להחשף למשפחות של זוגות חד מיניים או לקשר של הורות משותפת כי זו פשוט חדירה לפרטיותם.

אין דרך להדגים את זה לצורך המחשה. מדובר בסגנון חיים ובמשהו אמיתי.

הורות משותפת היא שיטה הצוברת המון תאוצה בשנים האחרונות והיא בעצם גידול משותף של ילדים ע"י שני הצדדים ההוריים: אבא ואמא, כאשר אין בינהם זוגיות. ההורות מוסדרת מראש ומוסכמת ע"י חוזה.
שני הצדדים מגיעים לתהליך תוך מתן דגש רב על טובת הילד.
השיטה מתאימה מאוד למי שאין זוגיות וכבר גילו מתקדם יחסית (30+) וחושש לפספס הורות, לקהילה הגאה, גרושים ללא ילדים וכולי.

אם אתה שוקל לחפש שותפה להורות משותפת, אני ממליץ לך בחום להרשם בחינם

לאתר בייבי קליק.

שם תוכל למצא הרבה אנשים המחפשים שותפים להורות.

בהצלחה

אייל

rig2go

New member
אני לא חושב שזו חדירה לפרטיות

אם היו לי חברים שהם זוג הורים הייתי בא לבקר אותם, אבל אין לי.

אבא גאה

New member
כמובן שאם היו לך חברים

והיית בא לבקר אותם זו לא היתה חדירה לפרטיות.

אבל אתה מחפש להכיר במטרה לצפות בהם וקשה לי להאמין שמישהו ירצה שמישהו זר יבוא לצפות בו. זו בקשה מוגזמת מזרים.

אבל אם יש לך שאלות נשמח להתייחס אליהם כאן.

כאן הם

New member
חדירה לפרטיות?

איך הגעת לרעיון שרותם רוצה להציץ ולחדור לפרטיות של אחרים?

הוא כתב כל כך פשוט וברור שהוא מבקש להכיר הורים שונים כדי ללמוד על הדרך שלהם. היינו, ההורים, אם הם רוצים, יפנו אליו ואולי יסכימו להראות לו.

אגב, אני מאחל בכנות מלאה הצלחה לאתר שלך. נשמע רעיון טוב מאוד.

רענן

כאן הם

New member
אגב, אלמוני,

אגב, אני חושב שרותם עלה פה על רעיון מצויין לאתר והשירות שלך: אם זוגות שכבר עשו את זה יהיו מוכנים להיפגש ולהציג את מה שהם עשו, זה ישכנע עוד אנשים ללכת בדרך שלהם.

אולי זה דבר שאפשר לאפשר באתר שלך? (היינו אלו שעשו את זה והם גם מוכנים לענות לשאלות או להציג).

רענן

rig2go

New member
הורות משותפת או הורות חד מינית?

האתר הוא לזוגות חד מיניים שרוצים להביא ילד? (או הבאת ילד מחוץ לזוגיות כשבן הזוג תומך אבל לא חלק בגידול הילד)

מציעה לך להיעזר בפורום

לא רק להישאר ולקרוא את ההודעות החדשות, אלא ללכת אחורה. לאורך השנים היו כאן המון דיונים על כל סוגי ההורות שציינת, המון אנשים כתבו מניסיונם ואת דעותיהן. תוכל בהחלט לקבל מדגם די מייצג.

ברוך הבא

בוממה

New member
בסופו של דבר כולם אוכלים חביתה

לא מסדרים את החדר,
מבלים קצת יותר מידי במחשב,
ממררים ומרוממים להוריהם את החיים

mybaby71

New member
משפחות הקשת

היי רותם,

ממליץ לך לבדוק את האתר של עמותת משפחות הקשת
http://keshetfamilies.org.il/כנס-משפחות-הקשת-2011/

הכנס השנתי שלהם (לא כ,כ יודע מתי הכנס הבא) הוא הזדמנות מצוינת להיחשף למגוון סוגים של הורות אחרת על כל היבטיה
כולל סדנאות על ההיבטים הפסיכולוגיים, החוקיים , והכרות עם סיפורים אישיים של אנשים

שנה טובה ובהצלחה

למעלה