מעוניין להכנס לתחום הקריינות

יניבושי

New member
מעוניין להכנס לתחום הקריינות

אם הייתה לי אפשרות הייתי מקריין את ההודעה הזאת באמצעות קובץ מדייה פלייר אבל זהו, שאין לי. כל מי שמכיר אותי אומר שאני בזבוז זמן וחבל שאני לא מנצל את הקול הרדיופוני שלי. שלחתי לתחנות רדיו ולאולפני דיבוב וקריינות פיילוטים ו....נאדה כולם שם אומרים לי שצריך ניסיון. איפה רוכשים את הניסיון הזה לעזאזל? אם למישהו יש עצה איך נדחפים פנימה לתחום הזה שנקרא קריינות ודיבוב אז שישמיע קול...טוב......שישאיר הודעה....

כעקרון מאוד קשה להכנס אבל..

כעקרון מאוד קשה להכנס למאגר קולות ולעבוד יש מאגר אחד רציני של קובי משהו והוא יקח לך כסף אפילו על האודישן(לא לנסות אפילו) האפשרויות שלך הם לעשות קורס ברדיו תל אביב (מומלץ לכל אוהבי הרדיו) ולהכין פיילוט מקצועי (תיק עבודות לקריינים) ואם אתה טוב יש סיכוי שתשאר לשדר בתחנה אפשרות שניה היא לעבוד כמפיק/עורך/עונה לטלפונים וכ"ו בתוכנית שמכבדת את עצמה(בהתנדבות מוחלטת!!) ולהתברג פנימה ואפשרות שכבר ניסית זה להקליט פיילוט ולשלוח לכל מנהלי התוכניות של כל התחנות ולקוות לטוב (טיפ- לא להקליט את השיר המלא בפיילוט אלא רק את התחלתו וסופו, אחרת זה מייגע להקשיב) חוץ מזה אתה מוזמן לנסות כל דרך מקורית שתמצא שיהיה בהצלחה, לעוד שאלות אתה מוזמן לשלוח לי מייל (כל מי שרוצה לשאול על רדיו)

amircx

New member
אני בקשר טוב עם מנחם פרי

אם אתה רוצה לדבר איתו אולי יצא לך משהו.... :D כתוב לי במסרים

למעלה