מעוניין להצטרף לטיולים בימי שישי בכל מקום בארץ שיש בו מירשה. 054-4230732
י יורם אמיר New member 1/8/15 #1 מעוניין להצטרף לטיולים בימי שישי בכל מקום בארץ שיש בו מירשה. 054-4230732
C corbin dallas New member 2/8/15 #2 היי יורם שתף מעט פרטים עלייך... יהיה יותר קל להזמין. מאיפה אתה בארץ? על איזה כלי טס? איפה למדת? איזו הסמכה יש לך?
היי יורם שתף מעט פרטים עלייך... יהיה יותר קל להזמין. מאיפה אתה בארץ? על איזה כלי טס? איפה למדת? איזו הסמכה יש לך?
B bensand New member 2/8/15 #4 היי יורם, אני לא חושב שכדאי לך שכל חבר יתקשר בכל מקרה, מאיפה אתה בארץ?
י יורם אמיר New member 2/8/15 #5 באותו עניין לא נורא - בינתיים איש לא התקשר. לאלה שעדיין לא מכירים - אני מהרצליה והכלי שלי חונה ברונית.
באותו עניין לא נורא - בינתיים איש לא התקשר. לאלה שעדיין לא מכירים - אני מהרצליה והכלי שלי חונה ברונית.
B bensand New member 4/8/15 #6 נו אתה רואה כבר אתה בכיוון הנכון למדת אצל יוסי או ארז? אם כן אז יש קבוצת טיולים של הבית ספר. אם אתה חבר עמותה אז בכלל הסתדרת יש מספר קבוצות טיולים של העמותה. שלח לי בפרטי מספר נייד
נו אתה רואה כבר אתה בכיוון הנכון למדת אצל יוסי או ארז? אם כן אז יש קבוצת טיולים של הבית ספר. אם אתה חבר עמותה אז בכלל הסתדרת יש מספר קבוצות טיולים של העמותה. שלח לי בפרטי מספר נייד