מעוניין להצטרף לקבוצת פוקר

izlahav

New member
מעוניין להצטרף לקבוצת פוקר

מעוניין להצטרף לקבוצה שמשחקת פוקר, אחת לשבוע, בכל פעם בבית אחר, בסכומים נמוכים - 10-50 שקל דמי הצטרפות לטורניר, באזור המרכז. מחפש לשחק, כדי להינות מחדוות המשחק ולא כדי להמר. אם יש דומים לי שנמאס להם לשחק בפייסבוק -להצטרף לקבוצה חדשה, אשמח אם תעבירו פרטים או מידע תורם לאיציק במייל שלי - [email protected] אודה אם תעבירו הלאה לרשימת החברים שלכם! תודה וצאת חג שמח לכולם.

yamenx

New member
טורניר ב 10 ש"ח?

מה ההבדל בין זה לבין לשחק בלי כסף? אני מבין שאתה רוצה לשחק בשביל הכיף ולא בשביל הכסף... אבל אם אין כסף בעניין המשחק לא אמיתי ולא מעניין... ואין מתח... אפשר להגביל את סכומי ההימור... למשל אני והחברה משחקים עם הגבלה של 10 ש"ח להימור (לא טורנירים אלה קאש)... או לשחק טורניר של 100-200 ש"ח... אחרי 10 טורנירים כאלו הרוב יהיו מאוזנים...ואפילו אם לא תצא מאוזן... תחשב את זה כאילו יצאת לאן שהוא וביזבזת 200 ש"ח

izlahav

New member
תשובות למגיבים - קבוצת פוקר

ראשית תודות לכל העונים לפנייתי. שנית, להלן תשובותי במרוכז: א. אני הארליסט, - רוכב על הארלי דודיסון פאט בוי, טופנוע כבד - 1600 סמ"ק, כותב טור קבוע במגזין ":שיווק" ובמוטו מגזין. בן 53, מלמד שיווק בבינתחומי, בעל חברת ייעוץ בתל אביב העוסקת בהעצמת אנשים ובפיתוח ההון האנושי בארגונים ובעסקים. ב. הגבלת סכומי ההימור לסכומים קטנים, לא באה כיוון שאני פוחד לאבד את נכסי, או לשעבד את ההארלי לאחר משחק לוהט, אלא מכיוון שכך שיחקתי עד היום - "קניית ג'יטונים" לסיבוב בעלות של 25-50 שקל, 2-3 סיבובים לערב\ליילה. זה מה שגורם לי שמחת חיים. אם הייתי רוצה להמר - יש מספיק מקומות שמזמינים אותי. לא מעניין. ג.אין לי כל רצון להשקיע מאות שקלים בערב - אני רוצה להינות מכך שאני לוקח את המקום הראשון - אם בדרך , גם זכיתי בפרס צנוע של 100 שקל, סבבה. ד. ועכשיו - מי נענה לאתגר....???? אשמח לפניות רלבנטיות מאזור המרכז.

yamenx

New member
אתה מפספס את הנקודה

אם במשחק פוקר אין לשחקנים מה להפסיד זה לא יהיה משחק פוקר...

2המרפא

New member
תעשה את זה ב50 שקל לפחות

גם ככה זה ישאר חברי. האמת הייתה תקופה שהעלנו ל100 וזה עדיין נשאר חברי רק גרם לאנשים לשחק בצורה יותר רצינית.

2המרפא

New member
וואלה ב50 שקל משחק חברי אני מוכן

התגעגעתי לשחק פוקר בלי קופות של אלפי שקלים מעורבות אלא רק בשביל ההנאה ואם זה אנשים איכותיים אז בכיף

ואתה באמת חושב

שאחרי ששיחקת בקופות של אלפי שקלים, יהיה לך ריגוש ממשחק של ערב שלם על 50 שקלים ?

2המרפא

New member
תתפלא אבל לפעמים זה נחמד לשחק מבלי להזיע

ולהנות מהמשחק במיוחד שזה טורניר.

lirben barnash

New member
אני איתך ... .

לפעמים זה כיף לצאת מהאובר ריגוש של לאבד\להרוויח קופות של אלפי שקלים ולשחק משחק רגוע עם חברים טובים לדוגמא , אני בסופי שבוע משחק עם חברים 10-20 אגורות בליינדים , שגם אחרי 5 שעות של משחק מקסימום הפסדת 70-100 שקל וזה גם אם שיחקת סופר- LOOSE .

izlahav

New member
זהו הקבוצה כבר נסגרת. מקומות אחרונים...

חברים, מי שמעוניין להעביר אלי פרטים למייל שלי [email protected] - כולל יום מועדף בשבוע. אני גר בראשון ומתאים לי רביעי או חמישי מתחילים בשבוע הבא תודה על ההענות.

Godu

New member
אשמח להצטרף.

עשית פה משהו מבורך בפורום, במקום כל הזיוני שכל על פוקר באינטרנט (
) הגיע הזמן לשבת ולשחק קצת. איך לא עשינו את זה קודם ?

izlahav

New member
מידע נוסף למתעניינים בהצטרפות לקבוצה

חברים, זו פעם ראשונה שאני משתתף בפורום הזה ורציתי להודות דרכם ל"תפוז" - התקבלו פניות רבות אני שמח על כך. עדיין לא סגרנו את הקבוצה, כך שמי שמתחשק לו מוזמן להעביר לי הודעה אישית במייל [email protected] להלן פרטים שהעברתי לחברי הקבוצה: הי , הכוונה למפגש חברתי שבועי, בערב קבוע, עם קבוצה קבועה שמחלקת אהבה לפוקר ומשחקת בשביל הכיף וגם בשביל לנסות ולזכות בטורניר בפרס של 200-250 שקל. בכל ערב, נקיים 2-3 סיבובים בשיטת הטורניר, כל סיבוב בקנייה של 50 שקל, עם אפשרות של REBUY הגיל לא משנה, אני בן 54 ומשחק עם החברים של בני בני 25 . המקצוע לא משנה, גם לא למי שהצבעת בבחירות. הרעיון הוא שבכל פעם משחקים בבית אחר, כך שאתה מארח פעם בשמונה\תשע פעמים, תלוי במספר החברים בקבוצה. אין לנו רצון לשחק קאש. אם זה מתאים לך, תודיע לי. אני מתכוןן לארגן ביום רביעי או חמישי הבא מפגש ראשון, שלאחריו תחליט אם אנו מתאימים לך ואם אתה מתאים לנו. נשמח לצרפך לקבוצה. אנא הודע לי אם אתה בפנים.

למעלה