מעוניין להצטרף

מעוניין להצטרף

שלום חברים, זה כבר זמן רב שאני מתעניין בנושא העירום בקבוצה ותמיד משך אותי נושא זה. לאחרונה גמלה בליבי לעשות צעד קטן לעצמי ועצד גדול לגופי ולהצטרף. אך יש לי שאלה קצת מביכה אך מציקה: אני בטוח (!!!!) שלפחות בפעמים הראשונות שאני יסתובב ליד כולם יעמוד לי טילים. מה לעשות גבר זה גבר זה גבר. לגברים שפה םפרו לי אם גם לכם קרה כך ולנשים ספרו לי כיצד זה מצטייר בענייכם? תודה לכולכם

giora10

New member
כמו שנאמר "והיא שעמדה לאבותינו ולנו"....

דודודו המקורי והאמיתי אתה תותח אמיתי, אני בטוח שהטיל שלך יהיה הגדול החזק מכולנו כי הרי גברים אנחנו. ולכן במקום לדבר נראה גם מעשים. בשבת הקרובה אנו נפגשים בחוף נווה מדבר. אתה מוזמן לבוא ולהוכיח לעצמך ולכולנו את גבריותך. איך אומרים החברה "נראה אותך גבר...או אולי "גבר גבר...."

itzik1118

New member
והיא שעמדה לאבותינו

גיורא,מזל שעמדה לאבותינו אחר איפה אנחנו?

itzik1118

New member
טילים וכיוצא מזה

דודודודודודודו אם אתה מעונין להצטרף לנטורוסטים קודם כל אתה חייב להתחיל ולהבדיל בין עירום רגיל ופשוט ליד בריכה או ים ועירום מגרה ומזמין אשר נעשה על במה או סרט פורנו.ז ה ל א א ו ת ו ה ד ב ר 11111111 !!! לכולנו וכוונתי לא רק נטוריסים יש מערכת של מתגים בראש .תתחיל להשתמש במתג המתאים לנושא זה.בכל מקרה אם אתה מעונין להצטרף לעמותה הישראלית לנטוריזם הינך מוזמן להכנס לאתר העמותה www.naturism.org.il ש לנו תקנון שעליך לקרוא לפני שתצטרף.אחריו יש טופס למלא ולשלוח אלינו ואז..........

קוואנט

New member
אתה בטוח? תתכונן לטעות ../images/Emo13.gif

תעיף מבט כאן
. ברוך הבא

למעלה