מעוניין להקדים את הוועדה הרפואית בתל השומר

TalTD

New member
מעוניין להקדים את הוועדה הרפואית בתל השומר

היי,בשביל שאוכל להתגייס בספטמבר ולא בנוב' אני צריך להאיץ את תהליך ההתנדבות שלי. נותרה לי רק הועדה הרפואית הסופית בתל השומר. אני מעוניין להקדים מוקדם ככל הניתן את הועדה.שלחתי פקס לתא מתנדבים היום..רציתי לשאול עם איזה עוד דרכי התקשרות אוכל ליצור איתם קשר... תודה רבה

hillator

New member
ככה

א. הם פירסמו פה מייל אזרחי. ב. טלפונית דרך מיט"ב. ג. אם יש קשרים פנימים זה עוזר. חשוב לציין שלא ההייתי בונה על זה יותר מידי כי חצי מדינה בחופש באוגוסט אז אין לי מושג מי עובד שם ומי לא

TalTD

New member
וואי זה די מבאס

דבר ראשון תודה על העזרה.. ממה שאני מבין זה שזה לא הולך לקרות... דיברתי בשבוע שעבר עם הלשכת גיוס שלי במדור הפרט..הם אמרו לי שהתיק עבר ב20/7 שזה לפני שלושה שבועות...והם עצמם לא יודעים מתי אני יקבל פנייה לזימון לתא מתנדבים בתל השומר... מהסתכלות באינטרנט ראיתי שקשה מאוד להשיג אותם.. וזה ממש מבאס כי זה השלב האחרון שלי..וזה יכול לקבוע אם אני אוכל להתגייס בעוד שבועיים אם יקדימו לי את זה..או עוד שלושה חודשים...אם לא. אין לי ממש כתובת למי לפנות. אף אחד לא עונה.כולם תפוסים. באסה...

hillator

New member
ככה

נעמה פירסמה כאן מייל השבוע אתה יכול לנסות לשלוח להם דרך זה המייל הוא: [email protected] כמו כן תזכור שאחרי אישור ההתנדבות נדרש למצוא לך תפקיד ולכן קשה לי לאמין שכל ההליך יכול לקרות בשבועים. נוכח הכרות קצב עבודת המערכת

MICHELSGIL

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל לגיוס ספטמבר לא תגיע לי יש ועדה השבוע אחרונה מסכמת ואמרו לי שהסיכוי שלי להתגייס בספטמבר הוא מאוד נמוך. דבר נוסף כמו שאמרתי יש ועדה סופית ב17 לחודש אבל קשה לי להאמין שתצליח להיכנס לשם אני ניסיתי להיכנס לועדה שהיית ביום חמישי לפני שבועיים ולא רצו להכניס אותי מסיבה שלא היה מקום לטענתם ואחרי הרבה ויכוחים הכניסו אותי ל17. עוד משהו תתקשר לתא מתנדבים בבוקר יחסית ואל תוותר להם עד שהם לא נותנים לך ועדה אם עונה לך אחת ממשקיות תש ולא רוצה לתת לך תבקש שיעבירו אותך לקצינה שלהם ואל תוותר להם עד שיהיו מוכנים לתת לך. חוץ מזה אם זה מעניין אותך שמו של הרופא שחותם לפי מה שאמרו לי ודברתי איתו גם הוא אדם דלאל והוא ישב ב17 בועדה הזאת. מקווה שזה עוזר לך

jocie1

New member
אם לא יענו לטלפון תנסה הדבר הבא:

בניתוב השיחות תבקש לדבר עם מישהו באנגלית...כך הצלחתי לדבר עם מישהו משם כבר קישרו אותי עם שהיתי צריכה לדבר בהצלחה!!

TalTD

New member
נאלץ לחכות לנובמבר..

מה שמבאס זה שמיועד לי כבר תפקיד.ומבחינת היחידה שאני הולך אליה הכל סגור. אני צריך רק ועדה ש99.9% שאני מקבל אישור וזהו. רק זה מה שאני צריך. שלחתי ביום חמישי הודעה למייל שרשמת כאן והם השיבו שאין מצב שאני יקבל. הרשימה סגורה. אני ניסיתי המון להתקשר לתא ולא ענו. קיצר אני ימשיך לנסות אבל שוב,כבר שנה אני בהליך ואני עוד לא רואה את הסוף. וזה מבאס כי אני רק צריך אישור בירוקרטי וזהו.. אבל לא. אבל יאללה נו..לא נורא..בסוף יסתדר..

jocie1

New member
מקוה שיסתדר במהרה...

מישהו סיפר לי שאם מבקשים אותך ליחידה מסוימת אולי יוכל לסייע בפניה לועדה מתוך המערכת....כאן נכנסת מילה של פרוטקציה סבלנות משתלמת.....בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

hillator

New member
תדבר אז אם היחידה

אולי הם יכולים להזיז דברים.. כאילו אם איזה רס"ן או סא"ל מתקשרים ניראה לי הם יזרזו את זה יותר

MICHELSGIL

New member
לא יודע לענות בדיוק

לפי מה שנאמר לי יש פעמים בחודש ועדה מה שאומר שלוועדות באוגוסט אי אפשר כבר להיכנס הבאה בעוד יומים והיא מלאה. אני מאמין שגם מי שיצליח בספטמבר לקבל ועדה ויהיה זריז עם מציאת תפקיד(לא יחכה לתא מתנדבים שיקשרו אותו לתפקיד) יוכל להתגייס בנובמבר.

למעלה