מעוניין להשתדרג ולהתייעץ..

• פותח הנושא roisa
  • פורסם בתאריך

roisa

New member
מעוניין להשתדרג ולהתייעץ..

אהלן, אני נוסע בקרוב לטיול ארוך ומתכוון לקנות נגן כשחשיבות גדולה מאוד לאמינות ולעמידות, לפני הכל. נפח לפחות 8GB (מעדיף לכיוון ה-16) ומבחינת טווח המחירים התקרה היא משהו כמו 800 ש"ח. מעבר לכך, אין שום חשיבות לגודל, לאפשרויות וידאו וכו.. השימוש היחיד הוא כנגן mp3, ויש עדיפות לממשק נוח ככל האפשר. מבחינת הבטריה, חשוב שתחזיק מעמד זמנים ממושכים ללא טעינה (עד כמה שניתן במסגרת התקציב). אה וגם איכות השמע משחקת תפקיד חשוב.. איך Iriver H320? המחיר שלו ממש מצחיק לפי מה שראיתי.. ה I7 נראה גם מבטיח.. מה דעתכם? תודה רבה לכל העוזרים.. שבת שלום, עומר.

roisa

New member
../images/Emo45.gif

נשמע לי כרגע שזו האופציה הטובה ביותר למה שאני מחפש.. מוזר לי שהמחירים שבדקתי בארה"ב יותר יקרים אפילו מבארץ (?!)... יש למישהו הצעה אחרת כי אין לי כל כך השוואה בינו לבין נגן אחר בקטגוריה, תודה!

מנגר 4

New member
ה I7 מעולה ../images/Emo13.gif

בשביל השוואה בין נגנים תבחר פה את הדגמים הרצויים לך

יאיר B

New member
H320?! מאיפה באת עם זה?

מוכרים אותו חדש איפשהו? בעיקרון זה הנגן הכי טוב שאי פעם נמכר. למרבה הצער הוא לא מיוצר כבר 5 שנים בקירוב. בנוסף לצערך הוא לא מתאים לשימושים שלך בגלל היותו מבוסס דיסקשיח (=העמידות שלו לא משהו). אני גם מסכים עם נועם שה-I7 הוא פתרון מצויין. נותן 55 בערך שעות של מוזיקה, העברת שירים ללא תוכנה, כבל סטנדרטי, מבוסס פלאש (כלומר ללא חלקים נעים), קטן יחסית (אבל שמן). גרסת ה-16GB עולה 600 ש"ח. הסנסא קליפ לא ממולץ במקרה שלך בגלל זמן עבודה קצר (משהו כמו 13 שעות בלבד).

roisa

New member
אכלתי סרט על זה-

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MP3Player&DB55447=128970&DB194028=1239186 זה פרסום של הנגן בזאפ וכשנכנסתי לאתר של החנות אחרי שכבר כתבתי כאן את ההודעה, ראיתי שהם מפרסים כבל USB ולא נגן.. לא יודע מה קרה שם בכל אופן.. תודה רבה נשמע לי ממש טוב העניין עם הI7, בערך כל מה שאני מחפש בנגן... עזרתם לי הרבה! עומר.

למעלה