מעוניין להתחיל,אשמח למענה על מספר שאלות,תודה.

yanivavforex

New member
מסחר באופציות יכול להיות הבטוח ביותר שיש!

אף יותר מאג"חים! ומי שאומר אחרת במקרה הטוב אינו מכיר את תחום האופציות, או במקרה הרע מנסה להפחיד אותך בלי שום סיבה. אופציות הוא תחום מסובך ביותר, בין המורכבים ביותר בשוק ההון. וכן, מסחר חשוף באופציות הינו מסוכן ביותר (ד"א הרבה פחות מאם אתה סוחר forex במינוף 200). אבל דווקא באופציות ניתן לבצע אסטרטגיות מדוייקות מאוד, בהתאם לכל מצב שוק וכיווני מגמה ותנודתיות, אסטרטגיות בהן אתה יכול לדעת ב-ד-י-ו-ק כמה תרוויח או תפסיד בכל מצב שוק. אפילו אג"ח מסוכן יכול להיות ברמת סיכון גבוהה יותר, שכן חברה יכולה להכנס לתהליך פשיטת רגל או לבצע "תספורת". שלא לדבר על כל אפיק בו אתה סוחר במינוף גבוה. סוחרי נוסטרו אג"חיים עובדים במינופים אדירים - אז מה, אפשר להגיד עליהם שהם סוחרים באפיק בטוח? בשורה התחתונה, כל אפיק יכול להיות סולידי או מסוכן מאוד. אם לא למדת הרבה ואין לך נסיון של הרבה שנים, או אם אתה סוחר במינוף גבוה, אתה משחק באש. מה שאני כן מסכים הוא שאתה חייב ללמוד המון, ספרים, קורסים, מה שתוכל. ואח"כ לסחור שנה/שנתיים על סכומים נמוכים מאוד מאוד (אני לא מאמין גדול ב-demo). אחר כך יקח לך עוד שנה שנתיים בהן תפסיד, תרוויח, תתאכזב, תתייאש, וכו'. אם תשרוד את השנים האלו - יש לך סיכוי.

yanivavforex

New member
רפי, ואם כבר דיברת על ניגוד עניינים

מן הראוי היה לפחות שתתן גילוי נאות על הקשר העיסקי בין קולמקס לטריידנט. קצת מצחיק לדבר על ניגוד עניינים ובאותה נשימה להמליץ על מכללה שמביאה לך לקוחות.

rafipips

New member

יניב,

לגבי הגילוי הנאות: קודם כל אתה צודק ויש קשר עסקי בין החברות טריידנט וקולמקס אך יחד עם זאת אין שום מניעה שלקולמקס תהיה מכללת "בית", קולמקס גם שמחה לקבל ומגייסת המון לקוחות ממכללות אחרות או כאלו שלא למדו בשום מכללה. קולמקס הינה חברת ברוקרא'ז אשר מפוקחת ע"י רגולציה ולה שיתופי פעולה עם משווקים שונים וביניהם טריידנט . כל זאת לא דומה למצב בו חברה אשר "עושה שוק" במט"ח הינה זו שמלמדת את הלקוח. בנוסף קולמקס גם אינה "עושה שוק" ומתכסה על כל עסקאות לקוחותיה. שבוע מעולה, רפי

KOBI121212

New member
מעוניין להתחיל,אשמח למענה על מספר שאלות,תודה.

שלום. אני מעוניין להתחיל לסחור, בעיקרון, כל הכלכלה נשמע לי סלט אחד גדול, הדבר היחידי שאני יודע הוא שמניות זה להיות "שותף" של החברה ומסחר במט"ח זה להשקיע במטבע כלשהו. האמת, לפני שנה+- סחרתי בתוכנה MetaTrader, האמת? זרקתי שם סכומים (דמו) ותוך מספר שעות הייתי ברווח של כמה אלפי דולרים אבל מן הסתם הכל נעשה מתוך ניחוש..אם הגרף היה למעלה ועכשיו הוא למטה, בוא נשקיע, הוא יעלה. בורות מטורפת. אני מעוניין להיכנס לסחור במניות/מט"ח באופן סבלני, אני באמת אשקיע זמן ממושך ללימוד. יש לי מספר שאלות: 1. האם מסחר במניות הוא משהו שניתן ללמוד? זה נראה לי שלא משנה כמה זמן אלמד, בסופו של דבר הכל הימור..ככה שקצת קשה לי להבין מה ההבדל בין לסחור במנייה לבין לשים על צבע אדום ברולטה. 2. כנ"ל במט"ח..ניתן ללמוד וכך להגדיל את הסיכוי לרווח או שלא משנה כמה זמן אשקיע בלימוד זה תמיד יהיה מין רולטה? 3. מה ההבדל בין מטח לבין מניות? מה זה בכלל אופציות? 4. אשמח למקורות מידע חינמיים בתור התחלה או ספר טוב בעברית שיתן לי קצת מידע של מתחילים. אשמח אם תתייחסו להודעה הזו בכבוד וברצינות, גם אתם הייתם מתחילים בעבר, אתם המקור מידע היחידי שיש לי כרגע. תודה רבה לכם ומסחר מהנה/מוצלח/מפרנס :)

yanivavforex

New member
חס וחלילה

לא אמרתי שיש מניעה לכלום. מכללת בית היא אכן דבר נפוץ. רק אמרתי שיש צורך בגילוי נאות. זה הכל. אין לי שום דבר נגד קולמקס, ובטח שלא נגדך. ד"א, ברור שלעשות שוק זה כסף (מלוכלך) הרבה יותר טוב, אבל ביננו, אם יש לך מסה של לקוחות, אתה עושה מספיק כסף מהעמלות וה-spreads, ודווקא עדיף לך שהלקוח בסוף ירוויח - לקוח מחוק לא עושה עמלות. ככה שבכל זאת זה לא שחור/לבן, אלא בתחום האפור.

למעלה