מעוניין להתחיל לחפש זוגיות א מינית. כמה שאלות לפני.

BearJuden

New member
מעוניין להתחיל לחפש זוגיות א מינית. כמה שאלות לפני.

לא רוצה לחפור על עצמי הרבה. חדש בהגדרה הזאת... ומחפש בת זוג א מינית. ויש לי כמה שאלות.
1. כמובן שאף אחד לא יגיד לי מה טוב לי. אבל האם לגיטימי אם אני רוצה שבת הזוג תהיה יפה בעיני? גם אם אין משיכה מינית אני חושב שזה עדיין צורך אנושי להיות מוקף באנשים שנראים טוב (לא רק כמובן).
2. האם עניין היציאה מהארון עקרוני פה כמו אצל להטבים? לא שש לספר לאנשים... גם לא מרגיש שזה עניינו של מישהו אבל כן מצד שני כן אכפת וכן אגו גברי וכאלה. אתם נגיד הייתם מוכנים להיות בזוגיות כזאת ולא לספר על האופי שלה לכולם?

תודה מראש לעונים ושבוע טוב.

mymai1986

New member
תשובה

לי אישית גם חשוב שבן הזוג יראה טוב, אני לא רואה בזה דבר פסול. גם חשוב לי שהריח שלו יהיה נעים, חשוב שיהיה לי נעים לחבק אותו, אני חושבת שזה לגמרי לגיטימי.
וחשוב מאוד שתהיה כימיה טובה וזורמת, ושיחה טובה, בכללי יש הרבה רמות של התאמה לדעתי.
לדעתי היציאה מהארון לא הכרחית, זה באמת לא חשוב מה אחרים חושבים. אם אתה לא מרגיש בנוח שאחרים ידעו אז זה בסדר גמור, זה באמת לא עניין של אף אחד מה אתה עושה או לא עושה במיטה. אצלי די כולם יודעים אבל זה לא שאני מסתובבת עם שלט שאומר "אני א-מינית" הם פשוט יודעים וזה בסדר.

mymai1986

New member
ואגב...

אם אתה בגיל המתאים, אשמח לשמוע עוד עליך בפרטי ואולי נכיר (אני מחפשת)
אני בת 28, מת"א

hatzilonit

Member
מנהל
ברוך הבא לפורום

1. לא יודעת לגבי "צורך אנושי" של "להיות מוקף באנשים שנראים טוב", אבל זה בהחלט לגיטימי לחפש מישהי שתמצא חן בעינייך גם מבחינת מראה.

2. הנושא של "יציאה מהארון" (בהקשר הא-מיני לפעמים אומרים "לרדת מעליית הגג". התחיל כבדיחה ואז נשאר) זה מאד אינדיבידואלי, אבל אין סיבה שלא תדברו על זה ותגיעו לעמק השווה. אני חושבת שבשיחה הזאת חשוב יהיה להדגיש שאתה לא מתבייש בבת-הזוג שלך או בקשר שלכם...

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

כפי שענו לך קודמותיי, לגיטימי לחפש פרמטרים נוספים שהם מעבר לא-מיניות כי א-מיניות היא בסיס טוב ונדרש, אבל אנחנו גם הרבה דברים אחרים ומחפשים התאמה זוגית עד כמה שיותר מלאה.

לגבי היציאה מעליית הגג או הארון, ממש לא עקרוני. לא כולם/ן ששים לצאת או להצהיר וזה בסדר. כל אחד והשיקול האישי שלו/ה. אם אתה בזוגיות א-מינית ולא רוצה לספר לאחרים על האופי שלה אתה ממש לא חייב ואם הכנסת את עניין האגו הגברי, רק אומר לך שמשחר ההיסטוריה, העולם לא הפך להיות יותר טוב בגלל האגו הזה ובעניין אישי כמו זוגיות אני לא בטוח שאגו גברי מקדם משהו.
אם אתה מרגיש נוח לספר לאחרים על א-מיניות, מצוין. אם אתה בחבר'ה שעבורם א-מיניות שוות ערך ללהיות חייזר, שקול את העניין לטובתך. אולי לא הכל חייב להיות מהיום למחר. המתן קצת עם הדברים, שום דבר לא יברח לך. מדובר כאן על עניין מהותי בחייך, קח אותו בקצב שנוח לך. ואל תשכח שאנחנו כאן תמיד אם תרצה לשאול, להתייעץ, לקרוא עוד דברים ולדעת. כמו כן, יש את לוח ההיכרויות בו תוכל לפרסם מודעה לחיפוש בת זוג א-מינית. בהצלחה.

p019

New member
ברוך הבא

בקשר ליציאה מעלית הגג (הארון של הא-מיניים), כיוון שבן/בת הזוג לא נולדו ביום שהכרתם אז יתכן והם כבר סיפרו לכל המשפחה והחברים שלהם.
במצב זה יהיה קצת קשה להחזיר את הג'יני לבקבוק.
&nbsp
לי אישית, גם בלי הבעיה התכנית שכולם יודעים שאני א-מינית ואני לא מתכוונת להסתיר את זה - עם הייתי במערכת יחסים רומנטים עם מישהו לא הייתי רוצה להסתיר את זה.
למה? דוגמה - אנחנו יוצעים עם חברים של בן/בת זוגי והם מגיבים להערה שלי (שיכולה להיות לה קונוטציה מינית) בצחוקים וגיחוכים.
זה לא משהו שאני רוצה להיות חלק ממנו.
&nbsp
אני אישית מרגישה שהמחיר של לא לספר הרבה יותר גבוה מהמחיר של לספר.
אם כי כמובן שהייתי מעדיפה שאנשים ידעו בלי הצורך לדון בא-מיניות עם כל אדם בעולם.
&nbsp
בקיצור - כמו כל דבר במערכת יחסים בין שני אנשים - יציעה מעלית הגג זה עוד משהו שצריך התעמה/התפשרות.
לפחות במערכת יחסים בין א-מיניים אין צורך בהתעמה בצרכים המיניים

למעלה