מעוניין להתחיל ללמוד משפטים,אין לי פסיכו ואין בגרויות

rodion251

New member
מעוניין להתחיל ללמוד משפטים,אין לי פסיכו ואין בגרויות

שלום לכולם ,
אני מעוניין להתחיל ללמוד משפטים אך אין בגרות אולי כמה יחידות בודדת שאני לא זוכר אפילו במה,וכמובן שאין לי פסיכומטרי.
אני מחיפה ורוצה ללמוד בחיפה.תנאי הקבלה באונ חיפה :665 בפסיכו
ו לפי מה שרשום באתר:"רמת 6 (מתקדמים א' ) באנגלית, יע"ל ציון 120. יע"ל 115-119 - קבלה על תנאי"-לא הבנתי מה זה אומר.
אני יודע שאני צריך להשלים בגריות ולעשות פסיכומטרי.איפה לדעתכם אני אמור להתחיל?לעשות מכינה באונ?במכללה?או להתחיל עם פסיכומטרי ואיפה לעשות פסיכומטרי?
אני בן 22 משכיר דירה ויש לי הלוואות בבנק זאת אומרת חייב לעבוד משרה מלאה באזור ה200 שעות כדי להחזיר הכל ולחיות כנו בנאדם.
מהניסיון שלכם,האם זה אפשרי ללמוד במצב כזה?
אני חשוד בכמה עברות של מס הכנסה,מכירת הימורים לא חוקיים והלבנת הון. תהיה בעיה לקבל רישיון עם עבר פלילי? לפני שאני מתחיל בכלל
תודה לכל העונים.

lol65

New member
אני אתן לך להנות מהספק

ואניח בשלב הזה שאתה לא טרול. נראה שהספקת הרבה בשביל גיל 22...
&nbsp
נתחיל מהסוף- אי אפשר לקבל רישיון לעריכת דין עם עבר פלילי. עם זאת, כתבת שאתה חשוד, ועדיין לא הורשעת, אז נראה לי שכדאי שתחכה קודם לראות מה קורה עם זה.
&nbsp
שנית, בהנחה שאתה באמת בן 22, אז הייתי דוחה את כל עניין הלימודים, וקודם כל עובדת כמו חמור במשך שנתיים-שלוש, ומחזירה את כל ההלוואות.
&nbsp
אחרי כל זה, תעשה מכינה להשלמת בגרויות. אם יש מכינה באוניברסיטת חיפה, אז תעשה שם. אח"כ פסיכומטרי, ולפי הציונים בבגרויות תוכל לראות איזה ציון בפסיכו את צריך כדי להתקבל.
&nbsp
- יע"ל זה מבחן מיון בעברית.
&nbsp
- אדם שגר בשכירות הוא שוכר דירה ולא משכיר אותה.

למעלה