מעוניין להתחיל לעשות ספינינג :] זקוק לעצות

avitano

New member
מעוניין להתחיל לעשות ספינינג :] זקוק לעצות

היי שבת שלום לכם :] הקדמה: אני בן 25 שוקל (כיום) 73 ק"ג (גובה 1.74) לפני כ 5 שנים ירדתי 40 קילו במשקל, הגעתי למשקל הנמוך ביותר שלי: 65 ק"ג (אליו אני רוצה לחזור) אז ככה, אני צריך להוריד 8 קילו, לא יותר... גם 5 יספיקו ו... אני רוצה לעצב מעט את הגוף, יש לי ה-מ-ו-ן עור עודף, באיזור האחוריים, בבטן, בידיים, בחזה, ברגליים.. כל הגוף אני די מתוסכל מזה, חשבתי שעם השנים העור יילך ויצטמצם אבל זה לא קרה מה שכן אני מעוניין להרשם לספינינג בלבד ולא להרשם לחדר כושר שבין לבין אפשר לעשות גם ספינינג הסיבה היא עלות, אולי אני טועה אבל נראה לי שהעלות של ספינינג בלבד היא שונה מחדר כושר שכולל גם ספינינג... אני גר בתל אביב, בכל המקומות שבדקתי או שאין בכלל ספינינג או שחייב להרשם לחדר כושר ואז לשלב את הספינינג אנא יעצו לי בבקשה היכן אוכל להתחיל להתאמן... מקווה שזה יעזור לי :( מצב מתסכל תודה :]

רוןר9

New member
היי avitano

ממליץ לך בחום על 3 חדרי כושר בהם יש שעורי ספינינג גם בבוקר וגם בערב כולל סופ"ש: הולמספלייס ירקון (סמוך לשגרירות האמריקאית), ספייס ת"א ברחוב שנקין (פינת מלצ'ט). פיור ברחוב בן יהודה ,בפיור לדעתי ניתן גם לרכוש כרטיסיה רק לספין, עם 10 כניסות ואתה מגיע בזמנך החופשי. אני מדריך בשלושתם מכיר את צוות המדריכים ובטוח שתוכל להינות זרוק את התסכול , תנשום עמוק וצא לדרך בהנאה בהצלחה רון9

שלום אבי

ראשית, כל הכבוד על השינוי שעשית לכיוון בריא יותר. בקשר לענין העור - חוששני שאין לכך פתרון מעבר להליך ניתוחי (בעבר כתב פה מדריך שעבר תהליך דומה). פתרון חלקי אולי לענין העור יהיה הוספת מסת שריר אבל זה לא שאתה מתכוון להיות בודי בילדר (אני מקווה לפחות
) כך שאני לא חושב שיהיו שינויים משמעותיים במיוחד בהקפים. בכל אופן אימון בספינינג (או כל אימון ארובי אחר לצורך הענין) חייב להיות מלווה בהמשך הקפדה על תזונה מאוזנת. בקשר לתל אביב וכניסה לשעורי ספינינג בלבד - לי אישית לא ידוע לי על מקום כזה. ובכלל יש מעט מקומות כאלו בארץ. בהצלחה.

ללי1

New member
הי אבי

קודם כל הכבוד. לעניין המראה - למיטב ידיעתי רק העלאת מסת שריר תוכל לשפר את המראה המתדלדל. לא צריך להתנפח בשביל זה.. אבל לא ידוע לי על דרך אחת לשפר את העניין. לפיכך הייתי שוקלת כן להרשם למקום שיש בו גם חדר כושר. לדעתי אימונים קצרים יחסית ישפרו מאוד את הבעיה הזו. לא כתבת באיזה איזור אתה גר. בקנטרי ל' אפשר לקנות כרטיסיה לספינינג בלבד. יש ברמת אביב מדריך בשם דודי שמעביר אימונים ספיניניג, למיטב זכרוני משולבים עם עיצוב (זה לא חדר כושר רק חוגים, בכרטיסיה כנראה) קוראים לזה סייקלון. אולי באוניברסיטה אפשר לקנות כרטיסיה רק לספיניג, שווה בדיקה. בהצלחה!

הי avitano , יישר כוח על השינוי הדראסטי שעשית

אני ירדתי 60 קילוגרם לפני 8 שנים ושומרת בקנאות על משקלי. הבעיה שכתבת עליה ידועה לי, ואיננה יכולה להפתר לגמרי ללא נתוח, שהוא די מסובך... ממליצה לך לא להינעל רק על ספינינג אלא ספינינג בשילוב אימוני חדר כושר, עיצוב גוף,משקולות וכו'.... כרטיסית ספינינג בלבד היא מאוד יקרה, וגם לא תענה על צרכיך. בסכום שיציעו לך ספינינג בלבד, תוכל להרשם לחדר כושר ולהנות ממגוון האימוונים שמכון כושר - מציע לך, ולפתור את בעייתך חלקית בלבד, באימונים שיותאמו לך על ידי מאמן כושר. אני ממליצה על הולמס פלייס סניף דיזינגוף סנטר בו אני מתאמנת כבר 6 שנים. תעדכן אותנו מה החלטת.

isaac27

New member
היי לא יכולתי שלא להגיב

אז ככה יש לך מודעות - זה מעולה אתה גר בת"א אני ממליץ לך לקנות אופניים ולרכב כל יום בפארק הירקון איזה 40-50 דקות אתה יכול לרכב לכיוון של רמת החייל - שבת בבוקר, תאמין לי זה ממש כיף, או שתעשה כמה סיבובים בפארק למשך 20 דקות ואח"כ תקשור את האופניים ותעשה סיבוב ריצה או שתיים זה מה שאני הייתי עושה וממש מתגעגע לזה. לאויר הפתוח לטבע לעצים... אתה יכול להתחיל באזור של אבן גבירול עד לאיילון יש שם גשר תעשה כמה הקפות אח"כ תעבוד על ריצה והייתי גם מוסיף גם 3 סטים של מתח, 3x6 שמיכה 15x3 ובטן על הדשא 20x3 ולסיום תעשה תרגיל אופניים - כמו שהיינו עושים ביסודי אל תדאג לגבי העור העודף אתה בן 25 תתחיל לעשות אופניים לרוץ תלך קצת לים והכי חשוב להנות
אתה תתחטב תרזה ותרגיש טוב עם עצמך !!

למעלה