מעוניין להתייעץ - רכישת PALM שתומך ב - GSM

• פותח הנושא DMoR
  • פורסם בתאריך

DMoR

New member
מעוניין להתייעץ - רכישת PALM שתומך ב - GSM../images/Emo70.gif

שלום לכולם מה שלומכם? קצת רקע: אני בן-אדם טכני (עוסק ב - SYSTEM), כך שבהחלט יש לי גישה למחשבים וטכנולוגיה, אבל, אף פעם לא התעסקתי עם מוצרי PALM או דומיהם, ולכן אני כאן
. אני מעוניין לרכוש מכשיר PALM או דומה לו שישמש אותי גם כטלפון סלולרי... עד כמה שאני יודע, הבקשה שלי היא לא בשמיים, וזה דבר שקיים היום... אני טועה? שוב, אני לא מכיר PALM-ים באופן אישי, אני אשמח להמלצות בנוגע לסוגי מכשירים שיכולים להתאים לי, וכמובן, שאני אלך ואחפש עליהם חומר באינטרנט... למה לשים לב? חשוב לומר, שאני לקוח סלקום, ולכן אני צריך התאמה אליהם... הממ... זהו פחות או יותר... אשמח לכל טיפ \ לינק וכיוצ"ב... בתודה והערכה, DMoR.

2cookie

New member
אם ה-680 חדש יקר לך

תוכל לחפש 650 משומש. כמעט אותן תכונות, בסביבות ה-1000 שקל.

DMoR

New member
--->

היי. דבר ראשון, תודה על התשובות... דבר שני, האם יש פה הסכמה?
יש עוד מכשירים מומלצים? (אני רוצה לדעת, לצורך השוואה). ודבר אחרון, לא הייתה שום התייחסות, לדברים שאולי צריך להיזהר מהם, מה כן לשים לב... אני אשמח. תודה !

DMoR

New member
ודבר נוסף...

קראתי קצת ביקורת על ה - 680, אחת מהן, מ - YNET, הובילה ל - TalkBacks שאומרים שהמכשיר מיושן... האם נכון? (משהו שקשור למערכת הפעלה, שהיא מדור קודם).

2cookie

New member
המכשיר אכן מיושן

הן מבחינת החומרה והן מבחינת מערכת ההפעלה. סמסונג מציעה מכשיר מקביל עם יכולות HSDPA, שיחות וידאו ומצלמה טובה הרבה יותר בחצי מהעובי וזה בכלל מכשיר שעומדים להחליף. ישנם עוד יתרונות אבל הם עניין סובייקטיבי. ה-680 לא מחדש כמעט דבר ולכן לטעמי ה-650 הוא עיסקה הרבה יותר טובה.

xtr a

New member
מהו המכשיר המדובר של סמסונג?

האם ניתן לרכישה בארץ "מעוברת" ?

2cookie

New member
בארץ אולי אבל לא באופן רשמי

מדובר ב-SGH-i600. אם אתה מתעניין במכשירים מקבילים שכן משווקים בארץ, ה-HTC TYTN הוא אפשרות. התצורה שלו שונה, אבל הוא עדיין דק יותר ותומך ב-HSDPA. כשמשווים ביניהם קשה לא להיגרר לויכוח הפאלם נגד פוקט PC, אבל היום זה משמעותי הרבה פחות מפעם.

AYELET1

New member
הוא לא דק בכללללל והוא איטי למדי

הוא פשוט פחות נוח

2cookie

New member
חצי מהעובי של הטראו זה בכלל לא דק, נכון?../images/Emo3.gif

AYELET1

New member
מעט פחות עבה. רחוק מליהיות מחצית עוביו

והוא מסורבל להחזקה ותפעול בניגוד לטראו מאד לא נוח לפתוח את הסליידר רק כדי לחייג מספר טלפון עלוב. בטראו לא מצאתי עצמי מקלידה על המקלדת הטוירטואלית. בטייטן מקלידה ועוד איך. הוא לא איטי כמו אבוקסיס, אך לא נופל ממנו בהרבה...

2cookie

New member
דיברתי על הסמסונג

ולגבי ה-TYTN, חיוג יכול להתבצע על המסך וזה נוח אם מוסיפים את הרטט. ונכון שה-Cavalier שונה, אבל התרשמתי מהמהירות של המעבד של סמסונג עם Windows Mobile 6. אם ה-TYTN איטי בהרבה זה יהיה קצת מוזר. בין ה-KJAM ל-Cavalier אני מעדיף את תצורת הסליידר עם המקלדת הרחבה והנוחה מאשר את המקשים הקטנים יותר, שהם בעיה גם בטראו.

מכשיר לעבודה

יש לי TREO 650 שקניתי לפני יותר משנה. אם אני אחליף אותו בזמן הקרוב למכשיר אחר זה יהיה רק ה 680. יש לי ניסיון די רב עם מכשירים שעובדים עם Windows Mobile ואין מה להשוות בין WM לפאלם. WM נראית יותר טוב מכשירים עם WM עובדים עם חומרה יותר טובה מכשירים עם WM וסלולאר יותר זולים אך... המכשירים עם WM יותר איטיים, יותר מסורבלים לשימוש. אני כבר כתבתי כמה פעמים: WM למי שרוצה מולטימדיה. PALM למי שרוצה לעבוד. אז ככה: אם אתה רוצה מכשיר להשוויץ עם כל הטכנולוגיות שיש לו, יש לך עבודה לא מלחיצה, אתה אדם סבלני שמוכן לסלוח על תגובות מושהות, אין לך בעיה לתחזק את המכשיר ולקנפג את כל הבאגים שלו אז תעבור לפורום פוקט פיסי. שם ידעו להמליץ לך על המכשיר שיש בו הכל. אם אתה אדם עם עבודה מלחיצה שאין לו סבלנות לתקלות, שלא מעוניין לתחזק גם טלפון סלולארי אז קנה TREO 680. בעבר, כשהעבודה שלי הייתה פחות מלחיצה (אם בכלל) היתה לי סבלנות לבדוק את מכשירי הWM, להשתשע איתם, לתחזק אותם, להשוויץ בהם. היום (כשאני עובד גם כשאני בחופש) אני כל כך מרוצה מהפאלם שלמרות ששילמתי עליו בארץ הון אני עדיין מחשיב אותו כעסקה מעולה.

דבריך כשמן זית זך בעצמותיי החורקות!

ובעברית פשוטה - מסכים עם כל מילה!

למעלה