מעוניין להתלמד כג'יגולו :)

• פותח הנושא C T
  • פורסם בתאריך

C T

New member
מעוניין להתלמד כג'יגולו :)

שלום גבירותיי, שלום רבותיי אני בחור צעיר ונאה... סטודנט לתואר שני.. ורוצה להתלמד כג'יגולו. אשמח אם יש פה מישהו שאוכל לקבל ממנו, או ממנה, הדרכה בנושא אפשר ליצור איתי קשר במסרים, או בכתובת: [email protected] תודה, אלכס

אני מקווה שאתה לא מתכוון לעצמך....

אחלה תפקיד תפסת,מגיע פעם במליון שנה כדי להביע דעה כנה ואמיתית. יופי של מנהל. אולי תזיז עניינים בפורום הזה כי הוא לא זז כבר יומיים ? יכול להיות יותר נחמד. בושה.

Vdrums

New member
לבוא בטענות זה הכי קל

אם יש לך הצעות ייעול אתה בהחלט יכול להעלות אותן, אם אתה חושב שאתה יכול לנהל את הפורום הזה ולקחת אותו רחוק, וואלה תפנה לתפוז אני אפנה את מקומי או שפשוט תצטרף לניהול. זה לא פורום מקצועי, זה לא פורום שמוקדש למישהו או משהו מוגדר ומוחלט, דיונים עולים וצצים, חלקם קצרים, חלקם ארוכים. יש עוד כמה וכמה פורומים שנוגעים בנושא של הפורום ולכן לפעמים יבש כאן. בקשר לזה שאני מגיע פעם המליון שנה, אני לא חייב לך דין וחשבון, זה לא שאין פה מנהלת פעילה והפורום נמצא בכאוס.

ואני חשבתי

שהכי קל זה לכתוב "פינת הפטתי השבועי..."-זה נחשב למשרה מלאה או לחצי משרה ? חשבתי גם שתקח את הדברים האלה למקומות חיוביים יותר,אבל טעיתי - יותר נוח לך להתגונן. בתור מנהל אתה צריך לשמש כדוגמה,ככה לפחות אני חושב אז או שתמחק כאלה הודעות או שאל תתיחס אליהם - ביחוד אם זה פורום לא מקצועי ולא מוגדר ולכן פתוח לכל הודעה באשר היא. ולגבי המנהלת השניה - היא בהחלט פעילה אבל לא כאן. והיא ממש לא צריכה לעשות את העבודה לבד. אני מקווה שהפעם תשים את האגו בצד ותתגונן פחות. ותזכור - אדישות גרועה יותר מביקורת - אז לפעמים ביקורת היא דבר טוב.

Galllla

New member
תן לי להבין אם הבנתי נכון

תראה אדון "אני חושב שאני מנהל" האם שיפוטיות עולה בערך אחד עם ניהול מקצועי? האם נוכח-נעדר-נעדר עולה בערך אחד עם ניהול מקצועי?? האם זלזול באדם שכותב הודעה יגרום לו לחזור הנה??? האם העובדה שיש עוד מנהל מסירה ממך את המחויבות שאתה בחרת בה? שהרי אני בטוחה שאף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש ואמר לך "תהיה מנהל" פורום, כמו כל חברה אנושית, עובד על הכרות, אינטימיות, קירבה. איך חברי הפורום הזה אמורים להפתח אליך או לקבל ממך ביקורת- ואני עוד לא דיברתי על הפגיעה שלך באחרים ועל הזלזול- כשאתה מגיע לבקר פעם במילניום?. מה יודעים פה עליך? זאת אומרת מעבר לעובדה שיש לך פורום אחר שאתה מגיב בו כל יום איזה תחושה זה נותן??? עזוב את האגו. ביקורת זה חלק מחברה אנושית. בדיקו כמו קירבה אולי אם היית פה יותר היית מבין את זה ולפני שאפילו תגיד שאני לא חלק מהפורום- מה שבטח תדע רק אם תעשה חיפוש כי אתה לא פה לראות- אני קוראת הכל. מגיבה רק על מה שנוגע לי וכן- אתה חייב דין וחשבון- בחרת להיות מנהל זה בא עם מחויבות. איך אנחנו אמורים להרגיש כשאנחנו יודעים שאתה יודע להגיב המון ומעניין ומיוחד בפורום אחר- אבל כאן התגובות שלך מסתכמות בחצי משפט מריר וציני פעם ב....? ושוב- לפני שאתה מגיב, תעזוב את האגו שלך בצד ענת

Vdrums

New member
גם מנהלים יכולים להיות ציניים.

אבל ברוב המוחץ של הפעמים אני סותם את הפה, גם פה וגם בפורומים אחרים בגלל היותי מנהל. אם אני אהיה יותר פעיל גם תבקרי אותי על היותי ציני? במקרה של הפתטי השבועי, זו מן בדיחה על "מחפשים" למינהם שלא עושים כלום ברשת/בפורומים חוץ מלרשום הודעות כאלה. אני מגיע לפורום לפחות פעם ביום, ולפעמים אני מגיב ולפעמים לא כמו כל גולש ממוצע. לצערי יש עוד עשרה פורומים בתפוז שנוגעים באותו נושא רק תחת שם אחר... מנהל לא אמור להגיב לכל שירשור או לכל הודעה. ניהול הפורום הזה ברובו מסתכם בשמירה על הסדר, למנוע הצפות, פרסומות, ודיונים שיצאו מכלל פרפורציה וכדומה. בכל מקרה, לקחתי את הערותיכם לתשומת ליבי ואעשה כמיטב יכולתי להגיב יותר. (-:

כל הכבוד

נתחיל מזה שכל הכבוד על היכולת לקבל ביקורת. מדובר ביכולת לא קלה. אבל - וכאן אני אשתף אותך בראיית העולם שלי - מנהל (כמו כל דמות מובילה) תפקידו הוא לא רק רס"ר. תפקידו הוא קודם כל לשמש דוגמה, גם אם לא דוגמה כבעל תפקיד מקצועי אלא כבן אדם סבלני, סובלני, מנומס וכו' - שהרי אתה לא מצפה שתוכל להעיר למישהו על התנהגות לא מנומסת אם לא תהייה כזה בעצמך (ואני לא נותן אותך כדוגמה - אלא דוגמה כללית שאני בטוח שתסכים איתי) במקביל - תפקידו להניע את הפורום קדימה - אין לי מושג איך... לעורר עניין, לזרוק נושאים, לערבב קצת את הביצה החברתית הזאת שאנו קוראים "דעות של אנשים". ואולי, רק אולי - להביא אנשים ממקומות אחרים לכאן - תקרא לזה שיווק.. כי בינינו - הפורום הזה לא זז במיוחד, יש בו איזה הודעה פעם ביומיים וגם אז היא לא ממש מתפתחת... והוא ממש לא נותן מוטיבציה לכתוב בו. וזה קצת צורם לעין. גם מבחינת העניין שכשאתה פוזל ימינה ושמאלה אתה מגלה פורומים (לא מקצועיים באותה מידה) שיש בינהם שרשורים ארוכים ומעניינים (ראה דוגמת "בינו לבינה" - ואני אגלה לך סוד קטן : אני לא חושב שהחומר האנושי של הפורום הזה שונה או נחות מהחומר האנושי שיש שם - אולי אפילו טוב יותר - אז ממש אין סיבה) וגם (וחשוב לא פחות) העניין שאותם אנשים שמנהלים כאן את העינינים (אתה ומג'נטה) כותבים בהתלהבות רבה יותר בפורומים אחרים (שלאו דווקא מנהלים אותם) - ולפעמים זה נראה כאילו הפורום הזה הוא מעיין "הילד החורג" שלא ממש רוצים לדאוג לו ולהאכיל אותו.... והדברים האלה נאמרים מתוך כאב (טוב, לא ניסחף... נקרא לזה רצון טוב) כי אם זה לא היה אכפת לי או לאנשים אחרים - מזמן לא היינו כאן, היינו מזמן עובים לפורום אחר מעניין יותר או זורם יותר. אבל שוב - כל הכבוד על היכולת לקבל ביקורת.

magenta73

New member
סלח לי ידידי

אל לך להשוות בין הפורומים. כמו שהמג'נטה לא ממש פותחת שרשורים בפורום בינו לבינה אלא מגיבה, כך היא גם מגיבה פה. מעבר לכך שכאן היא גם פותחת שרשורים. ולא פעם ולא פעמיים. יכול להיות שפורום בינו לבינה קרוב יותר לעין או משהו כשפותחים את אשכול אהבה ורומנטיקה, יכול להיות שגברים נשים ומה שבניהן נשמע לאנשים יותר פורום על עינינים אינטימיים-סקס, ולא על מערכות יחסים וכו'. עשרים אלף סיבות. מעבר לכך, שמי אתה בדיוק? אני לא ראיתי אותך עונה להודעות ולשרשורים, לא ראיתי אותך פותח שרשור, שואל שאלה, כל מה שראיתי זה שאתה בא בטענות להנהלה. למה אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אם אתה חפץ כ"כ ביקרו של פורום זה, למה אתה לא מזיז את האצבעות שלך וכותב משהו, מעבר לביקורת על תומר או עלי?...

ושוב אנחנו עם האצבע על האגו ??

קשה לך לקבל ביקורת - נכון ? לא נורא לאף אחד לא קל. תירגעי, אני לא משווה בין פורומים. נתתי דוגמה לפורום שדומה מבחינת הנושא - נ ו ש א ... לא שום דבר אחר. ואם לא שמת לב - ואני מניח שלא שמת לב כי הכעס והעצבים כנראה מסנורים - נתתי כאן מחמאה - מ ח מ א ה - את יודעת - הדבר הזה שאומר דברים טובים על אחרים - מחמאה ? משהו עם החומר האנושי שיש שם לעומת החומר האנושי שיש כאן ? זוכרת ? ומותק - אם כבר מישהו צריך לחפוץ ביקרו של הפורום - המישהו הזה הוא את. לא אני, אני אורח, לא אני קיבלתי על עצמי את נטל ההנהלה שלו. מי אני בדיוק ?? אחלה שאלה שאלת - אני אף-אחד. אני קורא, מתעניין, לפעמים מגיב - ואני יכול להגיד שכמה שמעניין לי לקרוא בפורומים אחרים - אני עדיין כאן ועדיין קורא את מה שכתוב. ועדיין אכפת לי כדי להעיר וכדי להאיר את עינייך לגבי המצב - אם זה לא נעים לאוזנך - זאת בהחלט בעיה שלך. אני עדיין מעריך את תומר שיודע לקבל ביקורת.

magenta73

New member
אתה רואה את זה כאצבע על האגו

אשריך. אני נתתי לך את התשובה ההגיונית שלי. והיא- שאנשים לאו דווקא מבינים שזה אותו נושא. הביקורת על תומר היתה שונה מהביקורת עלי. נכון? מה הביקורת, ספציפית עלי?... אם מותר לשאול?... אני לא חפצה ביקרו של הפורום? אני לא משתתפת בדיונים? אני לא עוזרת אם צריך?... באמת... בלי שום אגו, מה הביקורת עלי, בידיוק? שאני כותבת גם בפורומים אחרים? וואלה. כן. אני כותבת גם בפורומים אחרים. כולם היו בני. מה שכן, אני לא מזניחה את הפורום הזה.

מה שעשית עכשיו הוא לא יפה....

תומר... בעיה שלו... אני ?? מה אני עשיתי... מותק - אם את מתרגזת - תתרגזי - מהפיכה זה דבר טוב מדיי פעם - וצר לי להיות זה שאומר לך את זה בפנים - אבל תעיפי מבט של כמות הזמן האיכותי שאת מתנהלת בפורמוים אחרים ותראי את איכות הדברים שאת כותבת שם ואת כמות הדברים שאת כותבת שם. הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא שאת מזלזלת. לחלוטין ככה זה מרגיש. מזלזלת בפורום הזה או בכל מי שמעז להרים את קולו ולהעיר הערה.. הדבר הראשון שאת עושה של להתגונן... מה אנחנו בני 3 ? תקחי את הערה ותעשי איתה את מה שאת חושבת לנכון - להתעלם או להפיק מסקנות. חבל חבל זאת התגובה שלך. את יודעת - אלה שאוכלים במסעדה ולא טעים להם ואז הם צועקים - עושים את זה כי הם כנראה אוהבים את המקום ורוצים שיהיה להם טעים. אלה שלא - פשוט לא חוזרים לשם יותר.

magenta73

New member
יש לך בעיה אם ניהול הפורום?

פנה לתפוז. יש לך פורום פניות, טענות מענות וכן הלאה. אני רצינית. עד כאן. רק טוב. באמת.

magenta73

New member
ואני חוזרת,

הביקורת שלך בוגרת? אתה מתעניין בפורום כ"כ, אכפת לך ממנו, ומה אתה עושה? רק בא בביקורת במקום להזיז משהו, במקום לנסות לשנות. איך זה יעזור בדיוק? אני באמת שואלת? איך?... אם יש לך הצעה קונקרטית, תבוא ותעלה אותה. תומר ואני גם נמצאים במסרים.

magenta73

New member
אני פה.

ובגלל זה אני לא אהבתי ואני לא מוכנה לקבל את הביקורת הזאת. כי היא לא נכונה.

shaniza

New member
כשאני העליתי הצעה קונקרטית

לא ממש התייחסתם שניכם.

magenta73

New member
של מה?

תזכירי לי, לשים תמונה? א. אני לא רוצה לשים תמונה שלי... ב. תשלחי לי לינק של ההצעה הקונקרטית. ג. תסלחו לי אבל אני חייבת ללכת עכשיו...

למעלה