כל הכבוד
נתחיל מזה שכל הכבוד על היכולת לקבל ביקורת. מדובר ביכולת לא קלה. אבל - וכאן אני אשתף אותך בראיית העולם שלי - מנהל (כמו כל דמות מובילה) תפקידו הוא לא רק רס"ר. תפקידו הוא קודם כל לשמש דוגמה, גם אם לא דוגמה כבעל תפקיד מקצועי אלא כבן אדם סבלני, סובלני, מנומס וכו' - שהרי אתה לא מצפה שתוכל להעיר למישהו על התנהגות לא מנומסת אם לא תהייה כזה בעצמך (ואני לא נותן אותך כדוגמה - אלא דוגמה כללית שאני בטוח שתסכים איתי) במקביל - תפקידו להניע את הפורום קדימה - אין לי מושג איך... לעורר עניין, לזרוק נושאים, לערבב קצת את הביצה החברתית הזאת שאנו קוראים "דעות של אנשים". ואולי, רק אולי - להביא אנשים ממקומות אחרים לכאן - תקרא לזה שיווק.. כי בינינו - הפורום הזה לא זז במיוחד, יש בו איזה הודעה פעם ביומיים וגם אז היא לא ממש מתפתחת... והוא ממש לא נותן מוטיבציה לכתוב בו. וזה קצת צורם לעין. גם מבחינת העניין שכשאתה פוזל ימינה ושמאלה אתה מגלה פורומים (לא מקצועיים באותה מידה) שיש בינהם שרשורים ארוכים ומעניינים (ראה דוגמת "בינו לבינה" - ואני אגלה לך סוד קטן : אני לא חושב שהחומר האנושי של הפורום הזה שונה או נחות מהחומר האנושי שיש שם - אולי אפילו טוב יותר - אז ממש אין סיבה) וגם (וחשוב לא פחות) העניין שאותם אנשים שמנהלים כאן את העינינים (אתה ומג'נטה) כותבים בהתלהבות רבה יותר בפורומים אחרים (שלאו דווקא מנהלים אותם) - ולפעמים זה נראה כאילו הפורום הזה הוא מעיין "הילד החורג" שלא ממש רוצים לדאוג לו ולהאכיל אותו.... והדברים האלה נאמרים מתוך כאב (טוב, לא ניסחף... נקרא לזה רצון טוב) כי אם זה לא היה אכפת לי או לאנשים אחרים - מזמן לא היינו כאן, היינו מזמן עובים לפורום אחר מעניין יותר או זורם יותר. אבל שוב - כל הכבוד על היכולת לקבל ביקורת.