מעוניין לחדש את תהליך ההתנדבות

daniel1O

New member
מעוניין לחדש את תהליך ההתנדבות

שלום רב, כפי שזכור לכם אני ביטלתי את ההתנדבות בגלל שרציתי לערער, אך נודע לי מלשכת הגיוס כי אין מקום לערער הקבנית החליטה שלא ניתן. עכשיו אני רוצה לחדש את תהליך ההתנדבות ויש לי כמה שאלות. 1.אני עברתי אישור רופא תא מתנדבים והייתי בוועדה והכל,האם התהליך יהיה מחדש או מאיפה שנעצר? 2.התיק שלי ככל הנראה חזר ללשכה,כמה זמן יקח עד שהתיק יחזור לתא מתנדבים? 3.מה תאריך הגיוס הקרוב? האם אפשר להשתבץ לתאריך הקרוב מבלי שמצאו לי תפקיד? 4.אפשר את הפקס של תא מתנדבים העדכני? 5.ואם אפשר על הדרך קצת טיפים שיכולים לייעל ולזרז את התהליך אשמח מאוד. תודה רבה.

hillator

New member
ככה

מה הכוונה לא ניתן לערער? הרי זו חוות דעת רפואית תבדוק את הנושא מול army.co.il 1. מניחה מאיפה שנעצר לא סגורה 2.לא יודעת 3.שבוע הבא ואחר כך במאי ואי אפשר מתנדב לא מתגייס כלל צהלי 4. מופיע במאמרים אני לא בבית אז לא יכולה להסתכל 5.תהיה עיקבי בדעה שלך בברכה בהצלחה ותמשיך לעדכן הילה

daniel1O

New member
כמה דברים

להיות עקבי בדעה שלי לא עובד בצה''ל לצערי אני ממש מיואש הלכתי לפסיכאטר אזרחי הבאתי חוות דעת עדכנית שמוכיח שהכל תקין אבל בלשכת הגיוס אמרו לי "הקבנית הסתכלה על התיק שלך ועל המסמכים וקבעה שאין מקום לערער" ניסיתי לדבר איתם שיזמנו אותי לפגישה עם קב''ן אמרו לי "זו ההחלטה שלה וזה מקצועי אין אפשרות לערער שוב" הצבא פשוט אטום..

hillator

New member
תגובה

אני לא פסיכאטר ולא משפטן אבל אין דבר כזה בלי יכולת ערעור... אנחנו לא בברית המועצות או ברפובליקת בננות מציאה שתרים טלפון לעורכי דין ב army.co.il ותתייעץ איתם על סוגיית הערעור שלך וכל המצב בברכה

daniel1O

New member
את צודקת אבל תראי

אני לא צריך לחדש לך שהצבא ממש פועל הפוך בעניינים האלה.. בן אדם שרוצה להתגייס ובאמת לתרום והכל לא מגייסים אותו אבל אלה שלא רוצים אז מגוייסים בכוח... וחוץ מזה,כשדוחים אותך וחוסמים לך את הדרכים מה אפשר כבר לעשות? כל הזמן אני מקבל את התשובה המבאסת הזאת "זו החלטה מקצועית מקב''ן ואי אפשר לערער" "זה מה שהקב''ן החליט" כל מיני תשובות כאלו חוסמות ורעות! מה גם שזה מאוד מוזר,כאילו פאק אני הבאתי חוות דעת מפסיכאטר אזרחי שהוא בתכלס יותר מקצועי ועדיין הם שוללים סתם ככה.. ואגב ARMY.CO.IL לא ממש יכול לעזור כל מה שהם אמרו לי זה "תקבע איתנו פגישה ונדבר על זה" פגישה עולה 150 דולר אצלהם וזה לא נגמר בפגישה אחת..בפגישה אחת רק מדברים על זה וכלכלית אני לא יכול להוציא סכומים כאלה מספיק שלמתי לפסיכאטר אזרחי על החוות דעת שלו .. אני ממש מיואש ואני עוד יותר מתוסכל מזה שהצבא מתעלם ממישהו שבאמת רוצה להתגייס ולתרום אפילו בקרבי וכך מתעלמים וחוסמים לו את הדרך.. מה גם שהיו מקרים הרבה יותר גרועים ממני שאננשים ערערו והתגייסו למרות רוע הגזרה של הצבא.

hillator

New member
תראה

בסופו של דבר זו החלטה שלך .. וכסף שלך פגישת יעוץ אצל עורך דין למיטב ידעתי לא עולה כסף דרך אגב לעורך דין הם לא יגידו ״ אין אפשרות לערער״ או תשובות מהסגנון הזה אם אתה מחליט ללכת על אפיק ההתנדבות למיטב ידעתי ממשיכים מאותה נקודה שהפסקת

למעלה