מעוניין ליקנות סכין TI LITE

איש הקש4

New member
מעוניין ליקנות סכין TI LITE

שלום אני מעוניין ליקנות סכין מסוג TI LITE אם למישהו יש שימכור לי אותו מי שלא יכול ללכת לקישור הזה http://www.crocblades.com/store/catalog.cfm?product=26SXP ולהזמין את הסכין ולתת אותה לי תמורת סכום של 100$(גמיש במחיר), אני לא יכול להזמין כי אני בן 16 לכן אני צריך מישהו שיקנה לי ויביא אליי (לכתובת שאני אומר בפרטי) ואני מוכן לשלם סכום יפה מאד בישביל זה.אם יש לכם שאלה כל שהיא או בקשה אל תהססו לומר.תודה

beky1

New member
האם אתה מבין שאתה מבקש

ממישהו שיעבור על החוק בשבילך ? אין כסף בעולם ששוה את זה עצתי , כדאי לחכות קצת עם זה , נשק אינו משחק!!

fots

New member
למה שנער בן 16 ירצה סכין קפיצית ../images/Emo35.gif

זה קצת חסר אחריות לעזור לך לרכוש סכין, מי יודע מה אתה תעשה בסכין הזו? אנחנו שומעים על מספיק מקרים בהם מעורבים נערים ששלפו סכינים מחוץ למועדונים וזה נגמר רע. אם אתה בן 16 ולא יכול להזמין לבד למה ההורים שלך לא עוזרים לך? למה הסכין הזו? חסרים סכינים בארץ?

איש הקש4

New member
למה שבן 18 ירצה? אף אחד לא מורח

אם זה שוקולד על פרוסה או משהו,אני אוהב לאסוף סכינים ואולרים יש לי סכין פרפר,שתי סכינים אם להב קבוע אחת אורך של 9 ס"מ והשניה 7 וחצי ס"מ,4 אולרים שויצרים,דוקרן,וגם כוכב נינג'ה(חד) שמובנה גם לשימוש בתור סוג של אגרופן בימקום ליזרוק.בקיצור אם הייתי חס וחלילה רוצה לידקור מישהו אני לא הייתי צריך שמישהו יבוא ויקנה לי סכין מין הסתם כך שבקשר לזה אין מה לידאוג,בקשר לזה שזה לא כל כך לפי החוק קודם כל למה בדיוק זה כזה רע? זה מוסרי לגמרה כי אני לא הולך לידקור או לחתוך אף אחד למרות שאני לא מכחיש שאני אשתמש בזה במצב של הגנה עצמית,ובקשר לעונש מעצר או משהו הסיכוי שמישהו מהמישטרה יגלה לא סביר ואם זה כל כך חשוב אני אשלח מישהו מבוגר מימני בימקומי שיקח את הסכין שזה דרך אגב חוקי לגמרה ואתה יכול לברר אפילו.

איש הקש4

New member
אם מישהו מיתכוון להזמין בישבילי

שיפנה אליי ויברר כמה עולה לישלוח את זה לארץ את הסכין וכד' ואני אשלם ככל שאוכל בהתאם כדי שלא יצא לכם רק כמה דולרים אחרי זה.

evilihi

New member
אתה עוד מבקש שמישהו יעשה את *כל* העבודה?

תברר אתה כמה יעלה המשלוח....כמה עולה הסכין.... חוץ מזה - אם באמת אתה אוסף את הדברים האלה (כל אחד ואוספיו הוא, בקטע הזה אני מאוד מבינה) - למה ההורים שלך לא יכולים להזמין את זה בשבילך? ותוספת קטנה - מותר בכלל להביא את זה לארץ?

איש הקש4

New member
יש הרבה אנשים שיבאו אקדחים(ברישיון לאקדח)לארץ

וגם סכינים זה חוקי לגמרה כמו שמותר ליקנות סכין בחנות בארץ אין כל כך הבדל,הסכין עולה 50$ רשום שם וההורים שלי זה לא אופציה אני מעדיף לא לספר להם לא ממש יודע איך הם יגיבו(דיי ברור שלא יסכימו) אף פעם כימעט לא קנו לי דברים רק דברים קטנים מידי פעם ואמא שלי אף פעם לא ממש אהבה את "האוסף" שלי אז בטח שלא תעזור לי בזה,וצודקת אני צריך לברר בעצמי כמה זה עולה אני אנסה לברר את כל ההוצאות של העיניין ואתן תשלום בהתאם.

איש הקש4

New member
בעיקרון הם עושים מישלוחים בעזרת חברת מישלוחים

בין לאומית המחיר מישתנה לכתובת לכתובת,מי שמזמין יעודכן על ידם לגבי המחיר הכולל וזה לא אמור ליהיות הרבה אם מיתחשבים במישקל ובמחיר הפריט,בבקשה אני משלם דיי הרבה ומוכן להוסיף בהיתחשב בנסיבות אז בבקשה עשו טובה ותרוויחו יפה ותזמינו לי את הסכין (וצרו איתי קשר לגבי המיקום שלי).תודה

איש הקש4

New member
נו אנשים בבקשה תגלו קצת אמביציה אני אתן

לא קצת כסף בישביל זה זה שווה כמו כמה ימי עבודה לפחות לא שווה?.אם משהו לא ניראה לכם אל תישמרו בבטן תגידו לי.

datu

New member
1. הנושא הזה הוא ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

2.כבר מחקו לך הודעה כזו בפורום אמנויות לחימה. 3.אם אתה גר בעיר ת"א ממש, אתה צריך לדעת שלא קשה בכלל לקנות כלי להב למיניהם מרוכלים שונים בשוק (פירטתי מספיק בהחלט) לאור היום. 4. כלי להב אסורים לנשיאה, לפחות למטרת הגנה עצמית. כך גם יגידו לך (אם לא אמרו כבר) בפורום א"ל, שם גם כותבים תלמידים מתקדמים לאמנויות לחימה למיניהן. אם אתה בריא ועוד לפני צבא, תנסה להתאמן בקרב מגע, או שיטה אחרת להגנה עצמית, ושלום על ישראל. אולי תנסה אימונים בלחימה פיליפינית (שם אוחזים הרבה בסכין באימון) ,דרך אחד הפורומים לא"ל, למרות שאני מאוד בספק אם תתקבל.

איש הקש4

New member
למה להגיב ליפני שקוראים על מה?

1.כל עוד מישהו יכול לבוא ואולי להסכים לזה הוא לא
ולא בטיח. 2.זה לא סיבה אמיתית ולא סיבה ביפני עצמה המנהלת מחקה כי בהתחלה היה איך שהוא לא חוקי ההצאה אבל עכשיו ההצאה חוקית לגמרה. 3.הרוכלים האלה לרוב מוכרים סכינים דקורטיביות שתולים בקיר ואני אוהב כלים חדים לאוסף שלי ויש לי הרבה,ואני רוצה סכין מסוימת שלמרות כל הבירורים שלי לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ שום אתרים של חנויות לסכינים ואולרים ובטח שלא רוכל באיזה שוק שלא נדבר על זה שזה דיי קשה בוא נאמר לחפש סכין ספציפית או כל דבר אחר בשוק. 4.לפי החוק אם אין לך סיבה כשרה לזה שאתה נושא סכין אז זה לא חוקי אדם שסתם קנה סכין לא יעצר בדרך הביתה או משהו. 5.אני למדתי (ואולי אחזור אבל לא משנה) נינג'יטסו אבל זה לא כזה רלוונטי כי אני פשוט רוצה אחת כזאת לאוסף שלי. בבקשה ליקרוא ליפני שמגיבים.

למעלה