מעוניין ללמוד רפואה משלימה

time to fly

New member
מעוניין ללמוד רפואה משלימה

נתורופתייה וכל החבורה מסביב
המלצות אישיות לבית ספר טוב יתקבלו בשמחה עליזה
מעונין בהעמקה בהבנת הקשר בין הגוף לנפש בהתמחות ברפואה נקייה ללא כימיקלים וסכינים בהבנת התהליכים היוצרים והקודמים לסימפטומים ובהבנת בני האדם, יצירת יכולת העברה קלה של אהבה אליהם (התגברות על מחסומים בקלות, כי תמיד יהיו אלו שיהי קשה להם לקבל, ורופא טוב, חייב לתת אהבה, לא?) ופשוט- לגרום לאנשים טוב
וזהו המלצות יתקבלו בברכה אז יאללה לשפוך פה המון!!!
מלא אהבה ממני אליכם שלומי

m_katzmann

New member
אין טוב ממראה עיניים

היי שלומי, מקריאה של הודעות שלך בפורומים אחרים אני יודעת שאתה תהיה מטפל מעולה, כי אתה תביא לא רק את הידע שלך, אלא גם את הרצון לעזור לאחר. מה ואיפה, נראה לי שתצטרך לבחור לבד. ללכת למכללות, לקרוא את הפרוספקטים, לשאול את עצמך מה הכי מתאים לך, ללכת להרצאות מבוא, להתרשם מהמרצים וממה שיש להם להציע, כי כל אחד ייעץ לך מנסיונו, אבל רק אתה תוכל לדעת מה הכי מתאים לך. אז בהצלחה ואני כבר מחכה לראות אותך כאן לא רק כמתעניין אלא כמטפל.
מאיה

time to fly

New member
וואו, קראת את ההודעות האחרות שלי

בפורומים, איזו השקעה!!! תודה
אשתמש בעצתך, תודה רבה רבה !!!
שלומי

fatma

New member
שלום שלומי../images/Emo140.gif

לפני מספר שנים עמדתי בדיוק בפני אותה דילמה. קיימים בארץ לא מעט מוסדות, גדולים יותר ופחות שמאפשרים לימודים בתחום, ואני התקשתי לבחור, כל אחד נראה היה מרשים יותר מהשני. כל מוסד ניסה ללא לאות לשכנע אותי שאצלו אקבל את תוכנית הלימודים האולטימטיבית. הם נתנו לי המון דפים מסודרים בטבלאות יפות של קורסים תאריכים, שעות, מחירים, ואני הלכתי לאיבוד בתוכם. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהשיקול שיכריע בשבילי הוא המקום שבו ארגיש בבית. בידיעה שאני הולכת לבלות שם כמות גדולה של שעות במהלך כל שבוע, ידעתי שנחוץ לי מקום שארגיש שכיף לי בו ונעים לי להגיע אליו. הלכתי "להריח" אווירה. ברגע שזה היה השיקול היה לי הרבה יותר קל להחליט. האינטואיציה שירתה אותי נאמנה. אז כל מה שיש לי להציע לך- לך להריח. בהצלחה רבה FATMA

time to fly

New member
אילו עיצות נפלאות ומועילות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה תודה תודה הנה דוגמא להתחברות: "צובו" של קצושוקה סריזווה קניתי אתמול וזה פשוט ספר שחיבר אותי בכלל להחלטה ללמוד רפואת המגע/נקייה/מזרח ראיתי את הספר אצל ידידה והוא פשוט פתח אותי וקניתי אותו היום סוף סוף הילינג גיליתי בי כבר לפני כמה זמן, שילוב הילינג ל/באבחון מרידיאנים פשוט יועיל לי כלכך ויחזק אותי כמטפל וכמובן הרצון שלי להבין וההבנה שיש לי בגוף-נפש כל הכלים האלה יועילו לי מצטער על ההשתפכות
תודה על הכל שלומי

שלום time to fly

אם בהבנת הגוף נפש, והבנת בני האשם חשקה נפשך אני מציעה ללמוד בבית ספרה של אירית רושיןם בכפר סבא היא מלמדת את הדברים המדוברים בבקשתך היא מורה המומלצת בחום על ידי תלמידים רבים. והתחום ודרך הלימוד שלה מרתקים ביותר מעבר לכך, לפני שתשלם אתמיטב כספך, הייתי מציעה לך לקרוא יותר בנושא, לקרוא על מספר שיטות, לדעת יותר על כל שיטה ככל שתדע יותר מקריאה יקל עליך החיפוש אחרי המתאים לך. (אין הקריאה בלבד מלמדת) אך מסייעת למצוא את הנתיב הנכון לכל אדם. בברכת אור ואהבה בת חן

למעלה