הולמאי ילד הפרחים10
New member
מעוניין לעשות גוש בשר על הגריל גז...
שלום לכולם בידי -- גריל גז(מעולה דרך אגב...)של חברת WEBER: http://www.hakol-lagan.co.il/Product.asp?productid=82 אני מעוניין להכין על גריל משובח זה איזה גוש בשר(אנטריקוט),לווא דווקא גוש אסאדו... 1. בהתחשב שבאנטרקוט אין עצם ואני מעוניין להכינו בתצורת גוש - איך מכינים? נותנים צלייה מהירה קרוב למרכז החום מה שיוצר כביכול אטימה - האם זה נכון לגבי צליית גוש? 2. ואז אני צריך להנמיך את החום ואיכשהו להרחיק את הרשת(להגביה)ממרכז החום? אם אני אכן צריך להרחיק את הגוש ממרכז החום על מנת שיצלה לאט וטוב,יש לכם רעיון כיצה להגביהה את הרשת בגריל מסוג זה? 3.אשמח לקבל הוראות בסיס להכנת גוש...על איזו טמפרטורה לצלות לאחר שאני אוטם את הגוש?(כשאני אוטם דרושה טמפרטורה גבוהה נכון?) תודה רבה!
שלום לכולם בידי -- גריל גז(מעולה דרך אגב...)של חברת WEBER: http://www.hakol-lagan.co.il/Product.asp?productid=82 אני מעוניין להכין על גריל משובח זה איזה גוש בשר(אנטריקוט),לווא דווקא גוש אסאדו... 1. בהתחשב שבאנטרקוט אין עצם ואני מעוניין להכינו בתצורת גוש - איך מכינים? נותנים צלייה מהירה קרוב למרכז החום מה שיוצר כביכול אטימה - האם זה נכון לגבי צליית גוש? 2. ואז אני צריך להנמיך את החום ואיכשהו להרחיק את הרשת(להגביה)ממרכז החום? אם אני אכן צריך להרחיק את הגוש ממרכז החום על מנת שיצלה לאט וטוב,יש לכם רעיון כיצה להגביהה את הרשת בגריל מסוג זה? 3.אשמח לקבל הוראות בסיס להכנת גוש...על איזו טמפרטורה לצלות לאחר שאני אוטם את הגוש?(כשאני אוטם דרושה טמפרטורה גבוהה נכון?) תודה רבה!