מעוניין לפתוח דיון בנושא מכירה בזירות שונות:

asitsur

New member
מעוניין לפתוח דיון בנושא מכירה בזירות שונות:

אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שמוכרים בזירות שונות של eBay כמו גרמניה, אוסטרליה, U.K וכו' .. ורוצים לחלוק טיפים... ואפילו סיפורים פיקנטיים

בהחלט מומלץ

אני מוכר באנגליה, אוסטרליה וגרמניה ולרוב המחירים שניתן לקבל במדינות אלו הם גבוהים מאלו שניתן לקבל בארה"ב. מומלץ בחום...שימו לב שמשלוח לאוסטרליה יקר באופן משמעותי...

הודייה1

New member
זירות שונות

ניסיתי לפתןח מכירה ב UK אבל ללא הצלחה התקשרתי LIVE HELP וזה לא עזר אז נישארתי בדוט קום.

firedust

New member
מוכרת בגרמניה

יש לי מוצרים,שמאוד מאוד הולכים בגרמניה.בעיקרון בCOM זה בקושי הולך,אז אפשר לומר שאני מוכרת רק בגרמניה.. בהתחלה היה קצת מתוסבך-בגלל השפה,אבל עכשיו אני שמחה להגיד שאפילו למדתי כמה עשרות מילים בגרמנית...:)

אני מכין דפי מכירה באנגלית

רוב הגרמנים יודעים אנגלית ברמה טובה וזה מספיק. לאחר שיש לי פורמט מוכן ווב למוצר, אני שולח לתרגום מקצועי במשרד תרגומים (יחס עלות/תועלת מצויין) וקצב המכירות מתחילות לעלות... תמיד אני משאיר גם את הכיתוב באנגלית.

דרך אגב, מי שרוצה טלפון של משרד טוב שיצור קשר

בפרטי...פשוט לא רוצה לעשות פרסום בפורום

7575

New member
כן המים הקדושים

הכאפיות והנרגילות הולכים יותר טוב באירופה

asitsur

New member
לכל החוששים למינהם :

תנסו למכור בכל הזירות האירופאיות: גרמניה, איטליה, ספרד, אירלנד, הולנד, אוסטריה, שוויץ. רק לא בצרפת. בכל הזירות האירופאיות תוכלו להעלות מכירות בשפה האנגלית.. ללא חשש, תצליחו לייצר לא מעט מכירות. רוב הישראלים "חושבים" שאי אפשר למכור שם או קשה יותר.. אך הם "חושבים" מבלי לנסות בפועל. וגם אל תשכחו את איביי אוסטרליה (ולא למכור בקנדה ! ) מקווה שהסרתי כמה מכשולים עבור כמה סוחרים פה. ההפתעה תהיה כשתמכו במחירים יותר גהובים מ-eBay.com - זה ידוע בהצלחה.

אני חושב

שההצעה של אסי נכונה, אני אישית ניסיתי למכור גם באיטליה, צרפת וספרד...אך ללא הצלחה מרשימה ולכן הפסקתי, אך לא שולל זאת במוצרים חדשים ותמיד מנסה... דרך אגב, אסי, למה אתה ממליץ לא למכור בצרפת וקנדה? יש לי כמה לקוחות טובים מאוד מצרפת וקנדה מהתקופה שבה העלתי שם מכירות, אני חושב שזה מאוד תלוי במוצר שאתה מוכר...ולא כדאי לשלול מראש...

GHammer

New member
יש לי שאלה: צריך משתמש חדש בזירות השונות?

תודה מראש

אולי בגלל החרם על ישראל ../images/Emo6.gif

סתם, לא אמורה להיות כל בעיה...האם את מצליחה להעלות מכירות באיביי ארה"ב/קנדה/אוסטרליה?

GHammer

New member
יש לי עוד שאלה בקשר לזירות!

נגיד אני רוצה למכור משהו ב UK זה יופיע גם ב GLOBAL? תודה!

goolgol

New member
מוסיף לשאלה בקשר לאנגליה

עכשיו שמתי לב שמוצרים שלי נמצאים גם למכירה באתר האנגלי, זה עובר אוטומטית גם לשם?

כאשר באתרים

דוברי אנגלית בעולם (אירלנד, קנדה,אוסטרליה, ניו-זילנד, אנגליה) יש מחסור במוצר מסויים...האתר מציג מוכרים מחו"ל שמוכנים לשלוח לאותו איזור.

asitsur

New member
נכון מאוד.. נחדד את העניין : כאשר מקבלים פחות

מ-30 תוצאות חיפוש, המנוע חיפוש יראה לנו גם תוצאות של פריטים בחנויות, וכאשר קורה שיש פחות מ-10 תוצאות חיפוש, המנוע ייתן לנו תוצאות גם של פריטים ממוכרים בעולם International

למעלה