מעוניין לפתוח חנות ספרים

שחל

New member
מעוניין לפתוח חנות ספרים

של סטימצקי, או ספרי, איך אני משיג זכיון?

ספרי היום שייך לסטימצקי , כך

שלמעשה אתה מעונין בזכיון של סטימצקי , לכן עליך לפנות בבקשתך לסטימצקי .

שחל

New member
ככה סתם?

כל דכפין יטה ויבקש? האם אתה יודע אם יש קריטריונים?, וכמה בערך עולה כזה זכיון?

אם אתה מנסה - יתכן שתצליח

אם אתה מנסה יתכן שתצליח . אם אתה לא מנסה - אין ספק שלא תצליח . אדם לא הופך לטיפש אלא כשהוא מפסיק לשאול שאלות . זה ששואל - הוא טיפש לחמש דקות . זה שלא שואל - נשאר טיפש לתמיד . אז השתמש בטיפים לעיל : שאל את סטימצקי , מכסימום תדע מה הם הקריטריונים שלהם .

שחל

New member
ידידיהמכובדים.

אני הוא שהטעה אתכם. אני לא שואל אם יש לסטימצקי קיטריונים. תנו לי לנסח שנית ולהסביר: אני כבר התקשרתי למשרדי סטימצקי והשארתי את שמי והבעתי את התענינותי בפתיחת סניף של סטימצקי, טרם קבלתי תשובה. נראה לי שהייתי צריך לעשות יותר מזה. שאלתי, היא בעניין המשך היוזמה, האם יש איזה שהם קריטריונים, שמישהו מהקהל המכובד של הפורום, מכיר, יודע, שמע עליהם, או אפילו רק משער בנפשו, אשמח לשמוע דעותיכם בעניין. בתקווה שהבהרתי עצמי.

jony115

New member
הייתי מציע

שתנסה לקבוע פגישה. השארת פרטים והבעת התעניינות לא נראית רצינית. אתה צריך לנסות לשבת שם עם האחראי ולדבר על כל הפרטים - מקום, כמות השקעה מצידך וכו´.

alona18

New member
חנות ספרים

היי! אם לא תעבוד למחייתך.אז בכייף פתח חנות ספרים.אני מדברת מנסיון,היתה לי פעם חנות ספרים בתל אביב.מתח הרוחים בחנות ספרים כל כך נמוך,שאי אפשר גם לחיות מזה, לשלם שכר דירה טלפון,ועוד הוצאות.לפי דעתי תחשוב טוב טוב לפני שתעשה צעד כזה.אני עדיין חולמת לזכות בלוטו ואז אוכל לממש את זה שוב. בנתיים אני מטיילת בחנויות ספרים משומשים וחדשים ודרך אגב לפני חודש אפילו חנות ספרים משומשים נסגרה ליד בזל ברח´אבן גבירול אני לא זוכרת מה שמה. בהצלחה וכדאי לך לחשוב.

למעלה