מעוניין לפתוח עסק בחו"ל

מעוניין לפתוח עסק בחו"ל

שלום קוראים לי שי אני בן 26 מעוניין לפתוח עסק למחשבים בחו"ל עם שותף מקומי השאלה שלי אם מישהו יכול לתת לי קצת יותר פרטים כמו איך אני יכול לפתוח עסק איתו מה לגבי ספונסר SPONSER ובכלל אודה לכם אם תענו לי ברצינות בייי
אני צבר ישראלי את הכסף בחו"ל אני עושה​

linzer

New member
תן יותר פרטים

איפה בחול? יש לך אזרחות זרה? איזה ספונסר? מה הלוואה?

עסק למחשבים

הוצאתי ויזה לארצות הברית (אשרת כניסה ) דבר ראשון צריך לטייל שמה ולבדוק את האופציה לפתוח עסק למחשבים למצוא ספונסר להריץ עניינים כל העניין הוא שהעסק יתחיל לרוץ אחרי זה נחזור לארץ ומדי פעם נקפוץ לשמה בשביל לראות איך העסק מתקדם אבל בשביל זה צריך לנסוע לראות איך העניינים מתפתחים ובכלל המטרה הראשונית לפתוח עסק משמה דברים יתנהלו אחרת כי ברגע שיש לך עסק מסתכלים עליך אחרת אשרת עבודה ויזה אזרחות וכו......

linzer

New member
או קיי

אז אתה חושב שעם ויזת תייר תוכל לקחת הלוואה לעסק(ספונסר?)? אף בנק לא מכיר ולא יכיר אותך עם ויזת תייר דבר שני מסתכלים עליך אחרת רק עם יש לך עסק ששווה מיליון דולר ומעלה דבר שלישי אני מאחל לך בהצלחה בדרכך

טלן

New member
חו"ל

שלום שי,שמי ניר ואני בן 27,אני שהיתי בארה"ב שנתיים,חזרתי לארץ לפני שנתיים. אני הנדסאי מחשבים,הוצעתי ויזה לארה"ב ועוד חודשים אני טס לחפש עבודה בארה"ב בתחום אני מעוניין לפתוח עסק בארה"ב. דבר אחד אתה צריך לדעת אתה לא יכול לנהל עסק בשלט רחוק,כלומר לחיות בישראל ולקפוץ כל פעם ולראות מה קורא ,לפחות לא בהתחלה אולי אחרי שנתיים שלוש,כאשר העסק רץ אתה יכול לחזור לארץ. בקשר לספונסר אם תהיה רציני ומועניין אז צור איתי קשר דרך הפורם,כי יש לי קצת קשרים ונראה מה אפשר לעשות,לא מבטיח כלום.

לגבי הרעיון שלך

איזה עסק אתה רוצה לפתוח (למחשבים ) אם אתה הולך לחפש עבודה למיטב ידיעתי דרושים הנדסאים מחשבים בחו"ל בכל אופן שחרר קצת יותר פרטים לגבי מה שאתה רוצה והולך לעשות שמה אני כעיקרון טכנאי מחשבים בעל נסיון של שנה בתחום אני ניסיתי לפתוח עסק בארץ דווקא התחיל לרוץ טוב הייתה עבודה אבל בלי כסף (מס הכנסה השותף הסמוי של כולם ) סגרתי אותו אחרי 3 חודשים והחלטתי לנסות את מזלי בחו"ל אבל למה חזרת אחרי שנתיים שהיית בארצות הברית

טלן

New member
job

אין לי ניסיון בתחום,לכן אני רוצה להתמקצע קצת.חשבתי לפתוח משהו אחרי שנה ניסיון.התחום שרציתי זה תיכנות לאינטרנט או תיכנות לreal time ,אבל העסק יכול להתפתח גם לתמיכה (זה מה שאתה מתעסק). אחד הסיבות שחזרתי זה היה ללמוד בארץ ,קיבלתי מלגה לשנתיים ולכן חזרתי ללמוד.אך התיכנון היה לסיים לימודים וללכת לעבוד בארה"ב.

תשמע לפי דעתי

תראה אני טכנאי מחשבים בדם ואני מחפש עבודה אבל העניין עוד לא הייתי אף פעם בארצות הברית אני אומר ככה סע לחו"ל תיפתח את העסק כי זה לא יעזור ששנינו ניסע זה שאני טכנאי מחשבים לא יעזור לנו אלא אם כן היה לי אשרת עבודה שזה גם סיפור קודם כל אתה תסתדר שמה מהבחינה שאתה בא ותראה אם תיפתח עסק (אני אחזיק לך אצבעות ) אני יהיה גאה בך כל הכבוד אגב על היוזמה והאומץ בכל אופן כשתיפתח את העסק שמה אני אשמח מאוד לבוא ולנסות לעבוד אצלך היות ובתור שותף אני לא יכול להועיל כי אנחנו צריכים ספונסר הוא זה שקובע הוא יהיה הכול כי לו יהיה את הכוח לתת לנו אשרות כניסה עבודה ואפילו להוציא אזרחות רק בכוחו ובסמכותו (נהיה תלויום בו) למרות הקשרים שלהם אנו נזדקק והוא יהווה את העמוד השדרה של העסק אתה ואני נוכל להיות רק עובדים מבחינה חוקית ואפילו לא שותפים (יש מבין) אז תדבר איתי אם אתה רוצה 628380 - 067 שי בייי

למעלה