מעוניין לקבל המלצה על הליכון

hag70

New member
מעוניין לקבל המלצה על הליכון

ניסיתי גם בפורום "חדרי כושר" ואני מנסה גם פה (לכן המלל דומה...) שלום, אנחנו מעוניינים לקנות הליכון הביתה וקיבלנו הצעה מחנות ספורט בדרם - pro form דגם 390p. מה דעתכם? יש לנו 2 מגבלות: 1. כסף. לא יקר מדי אך עדיין במחיר של משהו סביר(הציעו לנו ב 4,300 ש"ח במקום מחיר רגיל של כ 7,500). 2. חייב להתקפל. הבית שלנו קטן מאד ואין מצב לקנות משהו שלא יכול להתקפל. אשמח לשמוע תגובות. מה המשמעות של חיבור לאינטרנט? רלוונטי בכלל? תודה.

אישית אני מציע לך

להיתמאן בחדר כושר הליכון עולה בסביבות לדעתי 1000+הליכון טוב ובחדר כושר תוכל לעשות מנוי לחצי שנה אםתוכנית אימונים ואם מלא מכשרים מאוד ממליץ לך אחי ואם אתה עדיין רוצה הליכון אני מציע לך הצעה קצת תחמנית אבל מישתלמת תילך לחדר כושר תגיד להם אנירוצה להיתרשם מהמקום ותילך לאזור ההליכונים ותישאל אפשר לנסות ברור שיסכימו ותנסה מה שהכי נוח לך בכמה חדרי כושר ואולי תירשם אפילו אני מאוד ממליץ להירשם ההחלטה הכי טובה שלי

hag70

New member
תודה אבל זה קצת בעיה

אין לנו בעיה להרשם לחדר כושר (יש לאוניברסיטה אחד במחיר מגוחך של 300 ש"ח לשנה). הבעיה היא להגיע אליו (אנחנו גרים באחד מהקיבוצים ברחבי הנגב) ולכן עלה הצורך לקנות הליכון. אשמח לשמוע דעות נוספות על הדגם. תודה.

אני גר 40 דקותצ נסיעה מהמכון שלי

אחי אני גר במושב זרעית והמכון שלי בקיבוץ עברון אתה מבין עכשיו אני בהפסקה בגלל המצב אבל בדרך כלל אני קונה כרטסיה והולך באוטובסים אבל לרוב טרמפים אני כל מקרה בהצלחה לכם :)

hag70

New member
סבבה אח שלו.

למישהו יש דעה על ההליכון? תודה.

למעלה