מעוניין לקנות את good omens

johnny maxwell

New member
מעוניין לקנות את good omens

שלום, את רוב הספרים של פרציט קראתי באנגלית אבל את בשורות טובות קראתי עוד ביסודי כשהאנגלית שלי הורכבה מYES ו NO. אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שזה הזמן לכפר על החטא ולקנות את הספר באנגלית. אחרי שנדהמתי קלות מהמחיר בסטימצקי הגעתי למסקנה שעדיף לנסות לקנות מיד שנייה. אם מישהו מוכן להיפרד מהעותק שלו- אז אני הכתובת. תודה

Mnementh

New member
זה אחד הספרים הטובים

שקראתי (אלו שנמצאים ליד המיטה). אין סיכוי.

johnny maxwell

New member
good omens

בסדר, את זה כבר הבנתי מההודעה הראשונה שלך.
אני מעדיף לנסות לקנות את הספר ממישהו אחר ולא לשאול אותו. ושוב, תודה.

מתי תלמדו?

איש כאן לא יחליף עולם שום ספר של טרי.. הם אוצר יקר מידי עבור כל חובב.. למרות שאם תשיג לי עותק שלם! , מבריק! של ננסי השטיח.. אני מוכן לתת לך את גוד אומנס, במצב מצויין! כמו חדש, עטוף , עם המפתחות בפנים בלי שום תמורה! פשוט ננסי השטיח בניגוד לבשורות טובות זה ספר שאזל מן ההוצאה! ... ובכל זאת.. אני שוחט את גרוני במו ידי! מאגנה, עסקים, בע"מ

Death of Rats

New member
עם טסט?

בקשר למבריק אני לא יודעת אבל אם אתה מזוכיסט (או סתם גר בסביבה) אני חושבת שיש עותק (אל תתפוס אותי במילה. רק חושבת. אני זוכרת שהיו שם איזה שניים מסדרת הנננסים) בספריה באור עקיבא (חור ליד חדרה). אתה יכול ללכת לשם ולשאול אם הם מוכרים ^_^. ואולי לא.... בכל אופן, לשני המקרים שלכם: יש פורום החלפת ספרים ממש מעל הפורום שלנו... אני חושבת שיהיו שם כמה אנשים עם פראצ´טס. ובאותה הזדמנות תעשו פרסומת לפורום שלנו, כן?

Fingertip

New member
מה, גם זה אזל?

יש לי עותק מבריק... (בעברית. באנגלית הם אף פעם לא נשארים מבריקים אחרי הקריאה השלישית) אבל גם הוא לא למכירה
אהד.

בטח שאתה מוכר...

אתה פשוט עדיין לא יודע עד כמה שאתה מוכר!! או זה מזכיר לי , בשוק בכפ"ס ראיתי שהעמידו את הספר מעשי קסמים למכירה במחיר מופקע של 8 שקלים לחתיכה! מאגנה, חתיכה , בע"מ

ספריות |פרצוף מלא חלחלה|

גועל נפש! מי רוצה להחזיק בבית ספר שעל כל דף שני שלו יש חתימה של ספריה של חור שכוח אל.. אני לא אוהב גם את התחושה שאלפי ידיים, ילדים מזילי ריר, כריכי טונה, עיתונים ישנים, מכסחות דשא, חיות מחמד, וכוסות קפה עברו מעל הספר לפני שהוא הגיע אליי. אני מעדיף לקנות ספר חדש, לעטוף אותו בניילון משמר, להעביר עליו את החותמת שלי , לחבק אותו חזק, לקרוא אותו ישר והפוך , ואז להחזיר אותו אחר כבוד אל חבריו העטופים-חתומים-קרואים-מחובקים שעל הספרייה הפרטית שלי! אהה! מאגנה, אווק! , בע"מ

Death of Rats

New member
האאאא....

אני סתם לא אוהבת ספריות מפני שאני אוהבת להרוס את הספרים שלי בעצמי. ככה אני יודעת שהם לא סתם התלכלכו כי הם נשכחו באיזה בית שימוש אובד אלא כי קראתי אותם, ואז קראתי אותם שוב, ואז שוב, ואז שוב ושוב ושוב וכו´ וכו´... וחוץ מזה, אם יש ספר שאני ממש אוהבת שקראתי מספרייה אני בטוח אקנה אותו רק כדי שאני אוכל לקרוא אותו מתי שאני רוצה...

dino_din

New member
אני פשוט מופתע...

שמישהו יודע איפה נמצאת חדרה.... (שלא לדבר על אור עקיבא...) :)

Death of Rats

New member
אני גרה מטר משם ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif

בטח שאני יודעת איפה זה אור עקיבא.... מכיר גם את המושב ליד? בית חנניה? ^_^

dino_din

New member
פחחח, בטח מכיר.

בואכה ג´סר א-זרקא :) תרשי לי להשתתף בצערך.... דינו. >קבוצת תמיכה לנערים תושבי חדרה והסביבה<

Mnementh

New member
לא נראה לי שהוא אזל

ואם כן זה חבל מאוד, כי אני החלפתי אותו עם מישהו בעד MORT, ואיבדתי קשר עם הבן אדם. אז אם מה שאתה אומר הוא נכון זה חבל מאוד. לדעתי אין שום בעיה להשיג את הספר.

באמת?! |סרקסטיות עמוקה|

אם תוכל להשיג לי את הספר הזה בכל דברך שהיא... אני אתן לך את הספר לעולם לא עולם של ניל גיימן או חמישים שקלים חדשים בתמורה! אתה מוכרח לעזור לי בעסק הזה, אני מחפש את הספר הזה כבר בכל פינה נידחת בארץ כבר למעלה מחצי שנה! מאגנה, סרקסטיות עמוקה, בע"מ

אם אתה רוצה

בוא לספרייה העירונית של אילת. יש כאן את כל שלושת הספרים מסדרת הננסים תעשה מנוי לשלושה ספרים (פרוטות ממש) תיקח ואל תחזיר

למעלה