מעוניין לקנות נשמות

Alpha biscuit

New member
מעוניין לקנות נשמות

שלום אני מעוניין לקנות נשמות כדאי להעצים את החוזק הנפשי שלי וכדאי לאסוף נשמות שאוכל להשיתמש בהם בכשפים אני מוכן לשלם עבורם באמצעות דברים חומריים או באמצעות מעשים או באמצעות נשמות אחרות שכבר קניתי. אני לא קונה נשמות של חיות כי אני לא מאמין שחיה בלי מודעות יכולה למכור את הנשמה שלה. ואני לא קונה מצוות ומעשים טובים למרות ששמעתי שיש רשעים שעושים את זה כדאי שיוכלו ללכת לגן עדן. כל המעוניין למכור את הנשמה שלהם יצתרכו לחתום על חוזה משפטי. תודה מראש לכל המעוניין

RainBird

New member
אתה בהחלט צריך חוסן נפשי אתה אפילו לא מצליח לעמוד בלחץ חברתי של שני חברים שגררו אותך מהמפגש...

goldy

New member
סימפסונים או אינויאשה ?

סימפסונים: בארט כותב על נייר 'נישמתו של בארט' ובטוח לחלוטין שהנייר הזה מייצג את נישמתו. הוא מוכר אותו לחברו ומייד מרגיש בעיית ביטחון אישי שמחריפה עד אשר הנייר חוזר אליו. אינויאשה: קיקיו היא בובה אנושית המיתקיימת בעזרת שדים לוכדי נשמות המאפשרים לה לחיות. מעניין אותי לדעת מה השפיע עלייך יותר, יתכן ומדובר פשוט בבעיית ביטחון אישי קלה
.

Alpha biscuit

New member
האמת זה מספרי המעשיות

במקור זה איזה סיפור מספר "ספרי המעשיות " זה ספרים על מעשיות, שנשמעות קצת בדיוניות של כל מידי חסדים עתיקים אז יש שם סיפור על אדם שמכר את הנשמה שלו לאדם רשע והרשע הלך לגן עדן בזמן שהבחור שמכר את הנשמה שלו נתקע בקלע ( המקום בין גן עדן לגהנום שאנשים עם מעשים שווים של טוב ורע נתקעים בו) אומרים שהקלע יותר גרוע מגהנום . למי שמתעניין יש בספרי המעשיות סיפורים ממש יפים ומוזרים על אנשים עם שתי ראשים , ואדם עם זקן חצי לבן חצי שחור שנושך נחשים ועוד כל מיני.

למעלה