מעוניין לקנות ציוד דייג

ה רונן

New member
מעוניין לקנות ציוד דייג

אשמח לקבל פרטים על חנויות וגם על ציוד למתחילים (איזה סוג חכה ,רולר ,חוט וכו´) לים .

ohad היחיד

New member
תן פרטים על סוג הדייג שאתה רוצה

תן פרטים איך אתה רוצה לדוג... איפה אתה גר.. ונעניק לך תשובה טובה.

ohad היחיד

New member
בסר אבל לא את זה ביקשתי...

תגיד לי את שיטת הדייג שאתה רוצה לדוג? תקציב?

ה רונן

New member
עוד פרטים

תקציב 200-300 שקלים עבור הציוד . חכה ,רולר , משקולות וכו´ אשמח לפרטים על הציוד שיתאים לי . איזה סוג דגים תספר לי אתה .(מוכן ללמוד).

ohad היחיד

New member
ביקשת -קיבלת

אני מציע לך ללכת לכל חנות המכבדת את עצמה רצוי שהחנות תיהיה עם אנשים טובים וסבלניים וקרוב לביתך,מן הסתם. רולר וחכה טובים יעלו לך מחיר כזה בערך ואתה יכול להוסיף עוד קצת כסף ולהנות מרולרים ומחכות טובות יותר שיחזיקו לך יותר זמן עם שמירה ושימוש נכון בציוד (ראה מאמר תחזוקת ציוד). אני ממליץ לך לקנות רולרים וחכות מחברות מוכרות כמו:בראונינג-זבקו,דיוואה,פאן,אבו גרסייה,שיימאונו,סילסטר,d.a.m,גולדן,אוקאמה ויש עוד חברות טובות. אני מניח שאתה קונה מקל זריקה שאורכו צריך להיות בערך 4 מטר פלוס מינוס ורולר לא ענקי וכבד אלא לדייג משובר גלים לדייג גמברי,תולעים וכו´ עכשיו אם אתה רוצה לזרזר או לדוג על חי אתה צריך לקנות מקל 2 חלקים מלא שאורכו בין 2 מטר ל3 ורולר עם ספולה גדולה וכמובן שהמחיר יעלה ולדעתי אין צורך בזה כי באזור של ת"א (שלי ושלך) אין דייג על זרזור ולמיטב ידעתי אין גם כל כך על חי כלומר מדי פעם בא דג של קילו בערך.יש עוד שיטה על דייג עם מקל 2 חלקים לשים ראש סבידה או קלמרי ולזרוק לכיוון הים מהשובר גלים שכן דייג זה רצוי מאוד בלילה והתפיסות כמו כן לא מרובות. או שתדוג כמוני וכמו אחרים אם בולונז עם רולר קטן ועם מצוף ויש בורים קרסים דניסים לפעמים ויש הפתעות אנחנו דגים בגן צרלס קלור בת"א ליד הדולפינריום יש שם מקום נוח לדייג ומקום עוד יותר טוב לדייג. משקולות זה עולה גרושים חצי שקל משקולת זה לא הרבה ,קרסים 4-5 ש"ח לחבילת קרסים שיש בה 10 קרסים,לגבי החוט אם אתה קונה חכת זריקה ורולר בנוני לא כבד וגדול לדייג משובר גלים לים ולכנרת מספיק חוט 40 למה בשיטה הזו לא נתפסים דגים כל כך גדולים וחוט 40 פשוט וזול יכול להתמודד עם סוג התפסיסות של דגים אלו.לגבי חכת 2 חלקים מלאה ורולר כבד עם תוף (ספולה) גדולה זה כבר משהו אחר אז צריך חוט 50 או יותר כי זה דייג לסוג הדגים שנתפסים וחוט כזה חזק זול ופשוט מתמודד עם הדגים הנתפסים. בתקציב שכזה לרולר ולחכה טובה אפשר למצוא מפיברגלאס ולא מקרבון שזה חומר שהחכה עשוייה ממנו וחכות מסוג קרבון עולות ים של כסף ולא רצויות למתחילים בגלל שהם עדינות ובטעות אפשר לשבור אותם אם נתפס הקרס במים אז אתה מושך חזק מדי ואז החכה מתקפלת ונשברת וכואב הלב על הכסף שנשפך. מקווה שהבנת וזה רק קצה המזלג

אוריא

New member
חנויות דייג.

ישנם 2 מקומות שאתה חייב להסתכל בהם לפני שאתה קונה. 1. רשימת חנויות הדייג שנותנות הנחות לחברי הפרום. תוכל למצוא אותה בלוחות. 2. רשימת החנויות עם כתובות ומספרי טלפון. תוכל למצוא אותה במאמרים. קניה נבונה.

למעלה