מעוניין לקנות קאמרי או אוונסיס

מעוניין לקנות קאמרי או אוונסיס

שנת 2003/04 קילומטראז` נמוך צבע נורמלי כמובן יד ראשונה שמורה ונחמדה בירושלים.

אי שכחתי לשאול

מישהו יודע לומר לי איזה מהם עדיף, קמארי או אוונסיס? ומה היתרונות והחסרונות בכל אחד מהם? ת`נקס.

פיקצר

New member
יש יתרונות לכאן ולכאן.

מבחינת סמ``ק ויופי, הקאמרי ביתרון. מבחינת חיסכון, האוונסיס צורכת פחות דלק, אבל לא בהרבה. גם בתא מטען, האוונסיס בקיבולת יותר גדולה. על השנים שאתה מדבר, תיבות ההילוכים ככל שידוע לי לא שונות, בשניהם יש אוטומטית עם 4 הילוכים. גם לגבי התאוצה, שתיהן פחות או יותר שוות. (מה שבטוח לי, שעל השנים שדיברת, שניהן קשות להשגה.)

אכן כן

מבדיקה קצרה שעשיתי למדתי שההיצע לא כ``כ גדול, לכן חשבתי להיעזר בפורום, אם מישהו מכיר אוונסיס למכירה אשמח לשמוע עליו. תודה פיקצר! ואגב יש אוונסיס דגם מפואר עם מגנזיום וגג נפתח ?

פיקצר

New member
פורום `מכוניות` בתפוז, יעזור לך.

מגנזיום וגג נפתח? אהה, אתה ערס? אל תשכח מערכת שמע עם בס אדיר, ו...אורות כחולים. (דחילאק, אתה נשמע הזוי, כל יום בא עם `מחפש לקנות עיר`...)

חידוש מבית מדרשו של פיקצר:

מגנזיום מתקשר לערסים נו נו אני קרוב יותר לצפונים.. בתכלס קיים מגנזיום בדגם הזה? הא ומה לעשות שרק עכשיו בא לאבא שלי לשדרג את הרכב הנוכחי, תבוא בטענות אליו.. [אגב הייתי היום בטיוטה זמיר יש לו אוונסיס 2004 שעשתה 150 בק``מ, רוצה עליה 80 במקום מחירון 106, מה אומר? כדאי?]

לך על ההיצע של זמיר!

הם אחלה אנשים! אתה יכול לסמוך עליהם בעינים עצומות! ולא נראה לי שאבא יאהב מגנזיום וגג נפתח:) סתם צוחק

פיקצר

New member
המחיר סביר מאוד.

רק קח עיצה- אל תסמוך על אף אחד, חייב להיות שמישהו שמבין יבדוק טוב את המכונית, אל תסמוך על הסיבובים מחוץ למגרש.

למעלה