מעוניין לקנות קרוון בגרמניה או הולנד. כל מי

skatza

New member
מעוניין לקנות קרוון בגרמניה או הולנד. כל מי

שיודע ויכול לעזור מוזמן ליצור קשר. כל עזרה תתקבל בברכה.

taxi37

New member
אתר לקניית מוטורהום

לבקשתך אני מצרף לינק אשר מרכז בתוכו פחות או יותר את כל המיפעלים אשר מיצרים מוטורהום באירופה,כמו כן יש שם גם אתרים ליד שניה,עם פירוט טכני ומחירים. www.practicalmotorhome.com לגבי חניה בזמן שאתה לא נימצא יש אתרים שמאחסנים מוטור הום לתקופות ארוכות בכל מדינה באירופה,לרוב זה מיגרשים או מחסנים למכירת משומשים.לגבי עליות לצערי לא יודע לעזור,אבל שיחת טלפון תעזור לך מאד. כמו כן אתה מוזמן לישלוח בצור קשר בכל אתר את הפרטים שלך והם שולחים לך הביתה תוך שבוע בערך קטלוג מפורט מאד מפואר,כולל פירוט טכני של השילדה והמרכב מחירים אופציות להוספת עזרים,כמו מיזוג אויר,חימום מרכזי,מיכלי מים יותר גדולים,משאבות בעלות הספק יותר גבוה,וכו......... מקווה שעזרתי אשמח לענות על שאלות נוספות. אני חוקר את עניין הקרוונים מזה שנתיים ועוד מיתלבט לגבי רכישה או השכרה לתווך ארוך. בהצלחה

sslayter

New member
תודה רבה על העזרה. מאחר ואתה

חוקר את עניין הקרוונים אני אתן לך קצת רקע ואולי תוכל לעזור לי יותר בהחלטה. אני לא כ"כ מעוניין לטייל כמו להיות פחות או יותר באותו איזור ולגור בקרוון. לפחות בשלב הראשון. אני נוסע עם 2 כלבים ואני מבין שיש בעיה במקומות מסויימים אבל שיש מקומות אחרים שלא...איך אני מגיע דווקא אליהם? בגלל הכלבים אני גם מעדיף לקנות ולא לשכור כדי שלא יאשימו אותי בנזקים וכו'. זה גם יותר זול מלשכור בית (נראה לי...) אם לפי זה יש לך עצות אני אשמח לשמוע ובכל מקרה תודה.

איילעזר

New member
קניה באירופה

לפני יומיים חזרנו מנסיעה לדיסלדורף שהוקדשה רק לחקר השאלה הזו. בילינו 6 ימים וראינו מאות כלים. הגענו עד בחירה בדגם שמתאים לנו ואפילו ניהלנו משא ומתן. התשובות מסובכות וסותרות. האם ידעת למשל שכדי לרכוש רכב בגרמניה אתה צריך להיות תושב עם כתובת חוקית? אם אתה מעוניין בפרטים כתוב לי מייל ואנסה לחלוק איתך את המידע שצברתי.

למעלה